Uslikao, ovekovecio...

Zavičaj ti je prelep, gde je to? Makro slike su odlične!

Prve dve - Ivanjica, ostalo Golija. Poslednja je sa vrha Golije,1833 mnv,pogled na Pestersku visoravan. Vidi se pola Srbije sa tog mesta :D

@23jewels jesu li treća i četvrta fotka sa studenice? Mušičario sam tamo! Prelepa reka!

@23jewels jesu li treća i četvrta fotka sa studenice? Mušičario sam tamo! Prelepa reka!

treca je na putu za Studenicu,15ak km od IV,a ova 4-a je reka Moravica, nedaleko od Rimskog mosta,ako znas... Nije u pravcu Studenice...

Sjajne su fotografije! Cestitke.
KOje je aparat, i koji objektiv za macro?

@23jewels - Fotografije su fenomenalne. Najvise mi se dopada - "Runinirana kuca".

Pozdrav! :hello:

@23jewels- Znam otprilike. Obisao sam vecinu reka tog kraja, jer je to na neki nacin i moj kraj!

Sjajne su fotografije! Cestitke.
KOje je aparat, i koji objektiv za macro?

Hvala druze. Aparat je "idiot",Lumix LZ8.

panasonic_lumix_lz81.jpg

Evo slike jednog gradskog sata u Lisabonu. Bas nesto razmisljam da Beograd nema neki tako interesantan gradski sat. Mislim nema on mnogo toga, ali ovo je bar mogao neko da postavi. Vidim da ce morati inicijativa da krene odavde sa foruma SVET SATOVA. ;)
899DSC_8679 (Large).jpg

Au Dzoni svaka ti cast,nemam reci... Kako se uvek nadjes na pravom mestu u pravo vreme? Sve je savrseno na fotografiji...

@Kranjcar-fini momenti,na takvim putovanjima uvijek fali memorijskih kartica... :)
@Marko 5-hvala lijepa!Tako ti ja, idem kolima po primorju, gdje god vidim dobro mjesto za fotkanje i kupanje stanem, repetiram fotoaparat i slikam.Tako da recimo u jednom danu budemo i na 30-ak plaža...
Evo jedna fotka prema Dubrovniku....

Dzoni sve cestitke jos jednom. Blago tebi, kada ostali imaju zivaca da te prate ;)

@Tolarbo-hvala! ;)
"Connected of people"

"Pratiš li me sine-ideš li?"

Last edited:
Opel Korsa B serija

Last edited:
Back