U svako doba,brate moj...Iznenadio bi se sta sve ovaj kraj ima da ponudi
Sto se mene tice,more mogu da betoniraju,ja sam veliki ljubitelj planine i outdoors aktivnosti...![]()
I ja sam, obožavam planine u Makedonijii, Prošle godine sam par meseci bio u Aranđelovcu, Oplencu, malo u Valjevu. hotel, kamp, šator, uhhhh![]()
neki obilazak nekog ovakvog mesta u što skorije vreme bi mi baš dobro došlo.
Nisam bio po MK-im planinama,ali veruj mi da i nase imaju itekako cime da se pohvale. Ne racunam tu nase dve najpoznatije,komercijalizovane i izvikane,cija je poseta postala cisto pomodarstvo... Govorim o "divljim",manje urbanim sredinama,u koje se hoteli jednostavno ne uklapaju. Sator,vreca za spavanje ili neka brvnara eventualno...![]()
Golija je park prirode i rezervat biosfere i pod zastitom UNESCO-a,npr... A sve slike koje sam u zadnje vreme dodao su upravo sa Golije...
Moj gost mozes uvek da budes...![]()
Vidi ti njega, nakovanj...Ivanjica me neće više videti! :aetsch:
Angel,ajd ponovi to sad ako smes :laugh:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad cu jos da te mucim :laugh:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sator ima koliko hoces mesta,ali mislim da je ovde jos uvek malo hladno za to. Ipak je planinski kraj ...:d
a,ovo je jedna te ista reka,samo sto je ovo kod mosta 15km uzvodno od centra grada. Tu je duboka...cirka 20cm :laugh:
Inace cista je kao ona flasirana u bg lol
jedino mesto gde se moglo u gradu kupati je bio vodopad u centru grada
![]()
,
a posto danas izgleda ovako
![]()
moraces ipak malo da sacekas.mislim da ga zbog tebe i rekonstruisu,ne daj boze da si onaj stari lupio sa titanom...:laugh:
Hvala Simo, da, ovdje sam izgubio vise vremena na obradi, i sacuvao sam je kao CB(crno-bijelu fotku:sadDzoni, ova ti je savrsena, svaka cast - ko nije probao, ne zna koliko je tesko ovo napraviti! majstorski!
jel mozes da okacis i verziju u boji, imam osecaj da je mozda i bolja!![]()
Hvala Simo, da, ovdje sam izgubio vise vremena na obradi, i sacuvao sam je kao CB(crno-bijelu fotku:sadDzoni, ova ti je savrsena, svaka cast - ko nije probao, ne zna koliko je tesko ovo napraviti! majstorski!
jel mozes da okacis i verziju u boji, imam osecaj da je mozda i bolja!![]()