Uslikao, ovekovecio...

Zlatibor pre neko vece...
DSC_4385 1.jpg

Zicara na Torniku pre neki dan...

Zicara Tornik.jpgZicara Tornik 3.jpgZicara Tornik 2.jpg

I auto na kraju puta - savet ne krecite tamo kolima...

Na Torniku kraj puta....jpg

Last edited:
Makedonija slavi !!! Evo sta sam ja danas ovekovecio

SAM_0751.jpg

SAM_0768.jpg

SAM_0778.jpg

Nego,Dzoni...Ajmo jednu umetničku sliku tvog Casia da vidimo koliko se promenio za ovih devet meseci.

Sramota me da posle ovako lepih i profi urađenih slika stavljam svoje, nego sam juče kupila mobilni SE Elm, a danas malo šetkala po gradu i fotkala. Meni ne izgleda loše za fotke napravljene mobilnim :).

DSC00145.jpg

DSC00133.jpg

DSC00129.jpg

DSC00116.jpg

DSC00109.jpg

Zdrava hrana(kod prijatelja ubrano pored vikendice, neprskano, potpuno zdrav paradaiz, jos malo i ovo ce biti utopija... :(

Isto tako i ova tikva, fotografisao sa kompaktom Canon G9, dodao jos jedan externi blic i odvojen od aparata.
;)

Lep i sunčan dan u Beogradu, izložba cveća na Trgu Nikole Pašića. Mislila sam da Beograđanima predložim da dođu sa svojim lepšim polovinama i kupe im barem cvet...ali izložba je završena:(, bar tako su mi rekli. Uhvatila sam poslednji trenutak da ovekovečim neke detalje.

017-1.jpg

020.jpg

012.jpg

021.jpg

011-1.jpg

Kaktusi su super.I kao slika i kao biljke,da ne kazem cvece;).Moja bojla polovina ima kolekciju kaktusa,vecu nego moja kolekcija satova.:)

E,kad zivis u Tvin Pksu kao ja,onda ne mozes da posaljes zenu da gleda cvece,a ja da gledam satove.U Bgd- u su uvek neka dogadjanja,u Tvin Piksu:thumbdn:.

Sa Bjelasnice...

Attachments

• jesenje lisce2.jpg
    jesenje lisce2.jpg
    109.6 KB · Views: 59
  • jesenji list3.jpg
    jesenji list3.jpg
    52.7 KB · Views: 74
  • jesenji list5.jpg
    jesenji list5.jpg
    207.1 KB · Views: 66
  • Lisaj2.JPG