Uslikao, ovekovecio...

Dzoni, kao i uvek prelepo! Koji je ovo macro u pitanju?
Evo i od mene malo Petrovgrada.

Attachments

• DSC_2108 (Small).JPG
    DSC_2108 (Small).JPG
    51.8 KB · Views: 86
  • DSC_0226 (Small).JPG
    DSC_0226 (Small).JPG
    54.4 KB · Views: 89
  • DSC_0590 (Small).JPG
    DSC_0590 (Small).JPG
    46.9 KB · Views: 81
  • DSC_0599 (Small).JPG
    DSC_0599 (Small).JPG
    46.7 KB · Views: 75
  • DSC_0614 (Small).JPG
    DSC_0614 (Small).JPG
    50.2 KB · Views: 88
  • DSC_0624 (Small).JPG
    DSC_0624 (Small).JPG
    41.2 KB · Views: 84
Počela sam da lajkujem Džonijeve fotografije i posle desetak lajkovanih shvatila sam da treba lajkovati sve, zato jedan veliki LIKE za majstora iz Sarajeva :thumbup:.
Posebno mi se dopala fotografija Vilsonovog šetališta :adore:.
Džoni je kategorija za sebe :D, svejedno i slike drugih forumaša su lepe : uloženi trud, ljubav, stavljanje fotografije na forum da svi možemo da vidimo, sve je to za LIKE.

Isto je i sa satovima i kolekcijama, lajkujem svaki, neki mi se dopada više od drugog, ali opet tu je velika ljubav vlasnika prema svakom primerku iz kolekcije, trud, odricanje, sati provedeni uz satove i sa satovima. To treba nagraditi, barem lajkom ;).

Edit :
Fotografija Vilsonovog setališta je na prvoj strani pod brojem #7, da vas ne buni.

Last edited:
Ajd i ja da okačim nešto, možda zapadne i neki lajk;). Ovo je iz septembra, Boka Kotorska, svašta nešto žuto pošto je jesen. Mašina je stari Canon S3 IS, nemam kintu za noviji, sve ode na satove:(.

Smokva iz palme.jpg Gumeni.jpg Krigla.jpg Lav.jpg Palace Gialla.jpg Prolaz.jpg

Hvala, hvala, već se osećam bolje (što se vidi po avataru). Evo na bis još malo Boke.

Red.jpg Lift.jpg Lanterna.jpg Gvožđe.jpg Dublin.jpg
Čardak.jpg Bulevar.jpg Nova vrata.jpg zatim malo vode, umesto kamena Jedna VODORAVNA u zmaglici.jpg
Ja u sredini u kontrasvetlu.jpg i autor ovih vinjeta, u predahu. Neću više danas... a možda ipak još samo jednu turu, kasnije.

Na kraju evo i nešto potpuno drugačije iz tazbine, okolina Čačka, da se dodvorim ženi.

Tuda nećeš proći.jpg Ej šljivici.jpg Pahulja.jpg Priđi ako smeš.jpg

Nema više, ćao, autocenzura!

Pogled kroz prozor aviona pri poletanju sa amsterdamskog aerodroma.
Slikano mobilnim.

DSC01639.jpg

Last edited:
Slike su informativnog karaktera što možete zaključiti po kvlitetu, a cilj je da vam kažu da je Sajam meda na Tašmajdanu počeo. Počeo je danas, uvek počinje petkom i traje do nedelje (prvi vikend u oktobru). A moj cilj je bio da kupim med od žalfije, što sam i postigla, uvek ga je malo i proda se prvi. Na prvi znak grebanja u grlu, kašičica meda i ne treba vam, antibiotik, bajerov aspirin ili kakva druga "nemačka medecina".
Prodavac se zove Majo, to mu dođe kao brat pčelice Maje, verujem da je med dobar :drool:.
Sajam je skromniji nego prošlih godina, mnogo manje je tezgi, da li zbog preuređenog parka, ne stigoh da pitam Maju :(.

Attachments

• 005.jpg
    005.jpg
    125 KB · Views: 81
  • 010.jpg
    010.jpg
    121.2 KB · Views: 82
A kakve su satove nosili posetioci kafane? :D

Uzgred, ima veoma dobrih prodavnica satova u delu grada koji se zove De Wallen. Ovaj naziv na staroholandskom znači 'sajdžijsko sokače'. :lol:

A evo i ekskluzivnog snimka iz mog frižidera. Nagradno pitanje - šta ću doručkovati? (Hint: ne gledati naziv proizvođača)
IMG_1628.jpg

Mrtva priroda;
30ab0pd.jpg

2aj3bn.jpg

Fotografije slika i crteza.

Attachments

• HPIM0117.jpg
    HPIM0117.jpg
    133.2 KB · Views: 63
  • HPIM0023.jpg
    HPIM0023.jpg
    71.4 KB · Views: 58
  • IMG_2646.jpg
    IMG_2646.jpg
    198.5 KB · Views: 72
Neko je rekao da uploudujem svoj sat poslije toliko mjeseci koriscenja, evo mog sata, skinuo sam foliju sa stakla da bih ga fotografisao, niti jedne ogrebotine nema, kao nov je!

Back