Uslikao, ovekovecio...

dzoni, ove jesenje su odlicne, jedino mislim da su prejake vinjete, i previse blurovane. cini mi se da bi neki lens blur filter dao mnogo prirodnije zamucenje. a na trecoj mi mnogo smeta warming filter ili prejaka saturacija? inace je prica odlicna! sto kaze vukas - za uramljivanje :)

Vid' Sime... što barata terminima...;)

dzoni, ove jesenje su odlicne, jedino mislim da su prejake vinjete, i previse blurovane. cini mi se da bi neki lens blur filter dao mnogo prirodnije zamucenje. a na trecoj mi mnogo smeta warming filter ili prejaka saturacija? inace je prica odlicna! sto kaze vukas - za uramljivanje :)
Jesam malo pretjerao sa blurom, u pravu si, nemam nesto vremena da odem bas ovih dana na Crepoljsko, tu je raj za fotografe, sada je bas lisce crveno, zuto, zeleno, smedje, sad treba ici i praviti odlicne fotke, al sta da se radi... ;) Hvala Simo! ;)

"Planeta Zemlja" Fotografisao kompaktom Canon G9, za ovo vam ne treba mrkva, a ne treba vam ni cvekla, a ne treba vam ni Spejs Šatl..:lol:
za ovo vam treba neki ispolirani krov automobila, plavičasti oblaci koji ce davati ovakav odsjaj u krovu, dodate ovu "tamnu materiju", malo zvijezde nabacite u nekom programu kao i ovu veliku zvijezdu(haj može bit i naše sunce.....):D

;)

Vidim ja da ćeš ti završiti ko Spielberg. Nije ni to loše. :congrats:

Samo ti fali jos i Molder i Scali :) ili vukodlak kako zavija
i ajde pokazi neki svoj sat....voleo bi da vidim neobicne sike tvog sata...

Malteška stenovita obala.
Uslikano sa vode i sa kopna.
Oštre stene i divno plava voda.

DSCN0112.jpgDSCN0120.jpgDSCN0121.jpg

DSCN0374.jpgDSCN0416.jpgDSCN0419.jpg

Fresh, totaly fresh photos!!!

Palić ovih dana...

DSCN1436.jpgDSCN1439.jpgDSCN1438.jpg

DSCN1441.jpgDSCN1442.jpgDSCN1450.jpg

Sad tek pronađoh ovaj podforum...pa ovde ima boljih fotki nego na mnogim foto sajtovima na kojima sam godinama prisutan. Evo i od mene jedna refleksija sa Pivskog jezera...

XXX.jpg

Back