Zagor Super Moderator Staff member Sep 13, 2012 #1 Ova firma osim automatskog oruzja i vojne opreme proizvodi i satove. Satovi su takodje military karaktera.
Ova firma osim automatskog oruzja i vojne opreme proizvodi i satove. Satovi su takodje military karaktera.
D Djordje Banned Sep 13, 2012 #2 Zagore,svaka ti cast na ovim temama.:congrats:Nisam ni znao ko se sve bavi proizvodnjok satova.
anbeast New member Sep 14, 2012 #3 He,he...Aj sad lagano da mi nadjes satove koji se prave u Gvineji Bisao DOpada mi se ovaj sa ogromnim brojkama (košta 27 dolara na Amazonu) UZI Gear - Watches - Guardian UZI-89-R
He,he...Aj sad lagano da mi nadjes satove koji se prave u Gvineji Bisao DOpada mi se ovaj sa ogromnim brojkama (košta 27 dolara na Amazonu) UZI Gear - Watches - Guardian UZI-89-R
Neša Super Moderator Staff member Sep 14, 2012 #4 Uh, da nisam video da su u ppitanju satovi, poimislio bih da smo prešli i na neke druge proizvode. Moram da malo proguglam pa da vidim da li postoje satovi koje prave Heckler & Koch, Kalašnjikov ili Smith & Wesson :lol:
Uh, da nisam video da su u ppitanju satovi, poimislio bih da smo prešli i na neke druge proizvode. Moram da malo proguglam pa da vidim da li postoje satovi koje prave Heckler & Koch, Kalašnjikov ili Smith & Wesson :lol: