Attila New member Jan 14, 2020 #163 @don Alberto svaka čast, malo ljudi prepozna Sent from my G3221 using Tapatalk
don Alberto Active member Jan 14, 2020 #164 Već 15 godina držim isključivo japanske AKITA INU, tako da znam i ove američke. :thumbup:
popovac 76 New member Jan 15, 2020 #167 Koli - već neko vreme alfa ženka u čoporu - 2.5 godine gym goals and objectives Nemam frišku sliku mog starog baje Donija (7) (ućebao se za sve pare ) - poslužiće i ova sa izložbe
Koli - već neko vreme alfa ženka u čoporu - 2.5 godine gym goals and objectives Nemam frišku sliku mog starog baje Donija (7) (ućebao se za sve pare ) - poslužiće i ova sa izložbe
C Can'tStand'Ya New member Jan 15, 2020 #168 Vec skoro 5 godina, tu su i neke ribe jos prisutne od prvih dana
Attila New member Feb 16, 2020 #170 Neznam kako se zove ovaj metod rada ali vidim da je uspešan Sent from my G3221 using Tapatalk
araphel New member Apr 14, 2020 #173 Hajde da vaskrsnem temu malo Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
sin.er New member Apr 14, 2020 #174 Uuuu Clutch! Oma idem iskopat nes te si pustit da nerviran ukucane u ovim uvjetima ostanka kod kuce...
Uuuu Clutch! Oma idem iskopat nes te si pustit da nerviran ukucane u ovim uvjetima ostanka kod kuce...
araphel New member Apr 14, 2020 #175 Obožavam taj bend. Posebno poslednja dva albuma Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
sin.er New member Apr 14, 2020 #176 Eo su mi rekli ili da stisam ili da odem van na kisu.. Sreca pa imam slusalice..I kisobran.
araphel New member Apr 14, 2020 #177 Hahahaha, ja sam se sa bivšom ženom uglavnom slagao u muzičkom ukusu, te nisam imao tih problema. A psi nemaju pravo da se bune Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Hahahaha, ja sam se sa bivšom ženom uglavnom slagao u muzičkom ukusu, te nisam imao tih problema. A psi nemaju pravo da se bune Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nešoni New member Apr 16, 2020 #179 Kada je mokar, skapiraš da je veličine goluba. Sa dlakom, već izgleda koliko toliko pristojne veličine. Zvanično je pas moje dece, ali ga ja svako jutro u 07h izvodim i svako veče oko 23:30h, deca između kada stignu, pa vi vidite čiji je Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Kada je mokar, skapiraš da je veličine goluba. Sa dlakom, već izgleda koliko toliko pristojne veličine. Zvanično je pas moje dece, ali ga ja svako jutro u 07h izvodim i svako veče oko 23:30h, deca između kada stignu, pa vi vidite čiji je Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
M Misa NS New member Apr 17, 2020 #180 sasa14 said: Da se upišemo Click to expand... Evo imamo i devojku za ovog čokoladnog momčinu.... Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
sasa14 said: Da se upišemo Click to expand... Evo imamo i devojku za ovog čokoladnog momčinu.... Sent from my BBD100-1 using Tapatalk