Vaši kućni ljubimci

8fce10fceaed3d6f6279169a824b1005.jpg

Sent from my V2170A using Tapatalk

@MMario - Moj brat od stica je imao istu tu situaciju sa istom rasom pasa. Bio je nahranjen i onda je dosta skakao, i eto isto zeludac. To mu je bio drugi nemački ovcar koji mu je uginuo. Bas velika šteta. ☹️

@MMario - Moj brat od stica je imao istu tu situaciju sa istom rasom pasa. Bio je nahranjen i onda je dosta skakao, i eto isto zeludac. To mu je bio drugi nemački ovcar koji mu je uginuo. Bas velika šteta. ☹️
Shmizla, ma to je problem kod velikih pasmina,zna se dogoditi ali ovaj moj nije skakao. cak da se i na vrijeme vidjelo tesko da bi operativni zahvat pomogao.

@neso, jel ovo tvoja mačka? Bas je lepa posebno na ovoj poslednjoj slici. Kako se zove?

Jeste. Možda ćeš se smejati zbog imena, ali zove se Pilence. To ime je dobila kada smo nju i njenog brata našili ispred zgrade jer smo prvo čuli zvuk sličan pijukanju, tj. njeno mjaukanje. Neki idiot je ostavio ta dva mačeta koja nisu umela ni sama da jedu, pa smo ih uzeli, hranili uz pomoć šprica i sad su porasli u zdrave mace. Njenog brata je udomila jedna devojka, a ona je ostala kod nas. Brat se pretvara u malog debeljka koji voli da zauzima svaki komad nameštaja, dok Pilence gospodari u našem stanu.

Back