D dule bg Active member Feb 23, 2026 #241 Shmizla said: @dule bg - Kako se zove ovaj sladak pas? Click to expand... Devojcica se zove Nora( po papirima Anora) i tad kad sam je slikao imala je oko 5-6 meseci.
Shmizla said: @dule bg - Kako se zove ovaj sladak pas? Click to expand... Devojcica se zove Nora( po papirima Anora) i tad kad sam je slikao imala je oko 5-6 meseci.
Shmizla Administrator Staff member Yesterday at 11:22 PM #242 Moj pas sa upitnim pogledom - kada ćemo krenuti kući i izaći iz ovog restorana
Neša Super Moderator Staff member Yesterday at 11:51 PM #243 Shmizla said: Moj pas sa upitnim pogledom - kada ćemo krenuti kući i izaći iz ovog restorana Click to expand... Pa što mu nisi naručila neku poslasticu?
Shmizla said: Moj pas sa upitnim pogledom - kada ćemo krenuti kući i izaći iz ovog restorana Click to expand... Pa što mu nisi naručila neku poslasticu?
Shmizla Administrator Staff member Yesterday at 11:54 PM #244 Veterinari me kritikuju da ga previše hranim. Ima oko 5 kg i kažu da je debeo.