Vladan P-moja k'o lekcija

I opet-Svima hvala :blushing:
UUUU tek sad videh sat , stvarno je super , imam isti samo crni, ovaj beli mi je lepsi!!!

Ustvari,boja cifera je radioaktivno bledo žuto-zelena i njen se intezitet pojačava sa količinom primljene svetlosti.

Vlado čestitke na prinovi, Citizen je prva liga! :thumbsup:

Hteo bih samo da citiram dragog prijatelja, pošto se bojim da nisi možda "slučajno" prevideo ovo :D

...i držimo te za reč o obećanim fotkama i tekstu !!!!!
Nedostaju nam tvoje odlične recenzije sa uvek umerenom dozom humora. ;)

Za kraj samo da kažem da je moj Damasko konačno dobio konkurenciju ;)

UUUU tek sad videh sat , stvarno je super , imam isti samo crni, ovaj beli mi je lepsi!!!

E , hteo bih da dodam jedan mali komentar, vezano za boju cifera. Koliko se sećam, Vladan je imao priliku iz više navrata za model sa crnim ciferom. Medjutim , trebalo je imati i te kako strpljenja i živaca (znate taj osećaj, kada se čeka prilika) da bi se uzeo ovaj model . Boja cifera na Vladanovom modelu i nije česta pojava, te je potrebno truda za ovakvu nabavku. Stoga je i pridošlica "sladja" i dragocenija ! Stvarno dobar i lep komad, nema šta...:yes4:

Šta ovom satu nedostaje pa da bude savršen? DSC01443.jpg

Naravno,2-3 mm.
Ako ne može da se proširi fizički-može vizuelno.
Rezultatom sam više nego zadovoljan. :thumbup:

sb1.jpg sb2.jpg sb3.jpg

Pošto se danas ne radi(bar srećniji deo) sa uživanjem pregledam satove.Vladane kolekcija je fenomenalna i raznovrsna,danas me je oduševio Poljot.Čestitke :congrats:

Back