Vladan P-moja k'o lekcija

ČAIKA.
Izvorno ženski sat.Pravljen u obliku džepnog.Prečnik 19mm. 17 rubina.

DSC01626.jpgDSC01629.jpg

Last edited:
U ovom trenutku imaš tačno 100 lajkova, nekako mi je žao da remetim taj okrugli broj, ali moraću:D, lajk za HELVETIU i ČAIKU, kao i za prethodne.
Sjajna kolekcija :thumbsup:.
Edit :
I za Poljot x2 ;).

RUHLA
Sav u plastici.Zaliven.Ne postoji mogućnost otvaranja (sem ,možda, preko cifera).

DSC01097.jpgDSC01099.jpg

Last edited:
VOSTOK ALEKO :D
Nikad čuli?
Jednostavno sam morao da ga kupim.Nekada sam vozio Aleko 1600 za koga me vežu najlepše uspomene.
Krunica na 2 sata.Cifer boje starog zlata.

DSC01638.jpgDSC01640.jpg

Last edited:
G-SHOCK AW-590
Sve znate. Izdvajam metalne tastere koli su se pokazali mnogo izdržljivijim od plastičnih.

DSC01613.jpgDSC01614.jpgDSC01618.jpg

Last edited:
I na kraju(najzad)...Sat zbog koga sam se prvi put i prijavio na ovaj forum.Sat je,mislim,iz tridesetih godina prošlog veka.U našu porodicu dospeo 1941. godine.Godine su učinile svoje,nije mažen ali je živ i biće živ.

ULYSSE NARDIN

DSC01630.jpgDSC01631.jpg

Last edited:
Narode,to bi bilo to.
Ima tu još 2-3 komada ali još nisu za slikanje.
Zahvaljujem još jednom svima na ovolikom broju lajkova.

Možda ću zvučati kao papagaj, ali u prirodi su još lepši. Zapeo mi je za oko komandirac sa sidrom kao najzanimljiviji, a nadam se da ću na sledećem susretu videti i prinove (casio i aleko). Zahvaljujući Vladanovom smislu za estetiku, stavio sam dva platnena kaiša na komandirce/amfibije, jer tako zaista lepo izgledaju, a mnogo mi se dopada i... ma, bolje da ćutim, SVI su lepi!

Prelepi satovi Vladane, meni se nekoliko bas dopalo, a posebno ovaj ulysse na kraju. Volim da vidim takav sat, posebno kod pravog ljubitelja kao sto si ti.

A,sada zvanično pretstavljanje noviteta!
Sasvim ne planirano i ničim izazvano došao sam u posed jednog prilično elegantnog i kvalitetnog sata.
Reč je o satu TISSOT PR 50 AUTOMATIC sa mehanizmom ETA 2836 (25 jewels,incabloc,28 800 oscilacija na sat)
Sat je star 15-ak godina,a nošen oko godinu dana.Zaista je u fenomenalnom stanju.
Edit-Ovaj kaiš je samo za slikanje i biće zamenjen primerenijim.

ti1.jpgti2.jpgti3.jpgti4.jpgti 5.jpg

Last edited:
Back