vlajo New member Feb 13, 2013 #62 Re: Vlajo- moji satovi I konačno Orient Ray, planiran već neko vreme.....
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 13, 2013 #64 Re: Vlajo- moji satovi Vlajo,čestitam na novitetu. Vrlo lep sat.
vladas Moderator Feb 13, 2013 #66 Re: Vlajo- moji satovi vlajo, nek je sa srecom, bas je lep :adore:! Kad se malo slegnu utisci - ocekujem jos koju rec o njemu.
Re: Vlajo- moji satovi vlajo, nek je sa srecom, bas je lep :adore:! Kad se malo slegnu utisci - ocekujem jos koju rec o njemu.
vlajo New member Mar 5, 2013 #70 Re: Vlajo- moji satovi Da, došla mojom omaškom :stupid:, bila je namenjena Orientu, ali nisam naručio pravu dimenziju....na kraju je ipak ispalo OK.
Re: Vlajo- moji satovi Da, došla mojom omaškom :stupid:, bila je namenjena Orientu, ali nisam naručio pravu dimenziju....na kraju je ipak ispalo OK.
Dragojlovic Darko New member Mar 5, 2013 #71 Re: Vlajo- moji satovi Cestitam na prinovi zdravo da ga nosis :congrats:
zma New member Mar 5, 2013 #72 Re: Vlajo- moji satovi Nije odlicno ispalo, ispalo je fenomenalno!!! Cestitam!
vlajo New member Jun 18, 2013 #73 Re: Vlajo- moji satovi Eco je sada IN Naravno ni tradicionalne vrednosti ne treba zaboraviti.
RUS Moderator Jun 18, 2013 #74 Re: Vlajo- moji satovi Cestitam vlajo, strasan sat.:thumbup: I ja sam moram priznati merkao jednu Orcu, ali sam nazalost morao da odustanem.
Re: Vlajo- moji satovi Cestitam vlajo, strasan sat.:thumbup: I ja sam moram priznati merkao jednu Orcu, ali sam nazalost morao da odustanem.
Neša Super Moderator Staff member Jun 18, 2013 #76 Re: Vlajo- moji satovi Čestitke i neka te u zdravlju služi :beer: Dizajn i kombinacija boja na citizenu izgleda odlično, a za klasiku svaka čast.
Re: Vlajo- moji satovi Čestitke i neka te u zdravlju služi :beer: Dizajn i kombinacija boja na citizenu izgleda odlično, a za klasiku svaka čast.
Zagor Super Moderator Staff member Jun 18, 2013 #78 Re: Vlajo- moji satovi Pridruzujem se cestitkama,odlican sat.
vladas Moderator Jun 18, 2013 #79 Re: Vlajo- moji satovi vlajo, sjajna Orca :top: :adore:. Daj jos koju sliku. I klasika je naravon za respect :congrats:!
Re: Vlajo- moji satovi vlajo, sjajna Orca :top: :adore:. Daj jos koju sliku. I klasika je naravon za respect :congrats:!