Vlajo - moji satovi

vlajo

New member
Evo jedne grupne fotografije.....tu su momci različitog uzrasta, fali još jedan džepni ali on nije za nošenje :) Inače
Omega Geneve Cal.601 1970. mw. (originalna čelična narukvica je davno upokojena) 36mm, svojevremeno šmekerski sat.
Omega Automatic 1480 DATE GOLD 17 JEWELS (originalna narukvica je kožna, lakirana braon"snake skin" neverovatno je dugo trajala) 36mm. Sat koji i danas posmatrače ne ostavlja ravnodušnim, nimalo zastareo, na ruci izgleda veće od tih 36mm, verovatno zbog cifera.
Aristo 5H68Ti Eta 2824-2 sd, 40mm. Avijatičar, za mene prelep...
Seiko Orange Monster- sve je već rečeno...da ne pišem opet, obožavam ovaj sat, letos sam ga kupao u Egeju i Jadranu, trenutno mu tražim kožnu narukvicu :).
Casio Edifice EF 505- moj terenac, kupljen 2005., malo previše nežnog stakla za tu svrhu, pa je malo izgreban, inače nosio sam ga u kombinaciji sa Swatch satom i jednim Timberlandom koji nisu na slici, Timberlend je prodat, a Swatch sam dao ženi ;).

Ako bude trebalo fotografisaću svaki sat pojedinačno, ali već sam ih fotografisao u temi "koji sat danas nosim".....Pozzz

Attachments

• 003.jpg
    003.jpg
    86.2 KB · Views: 362
Re: Vlajo- moji satovi

Odličan izbor.Čestitam.:thumbup:
OBAVEZNO stavi pojedinačne fotke.

odlični satovi , stavi nam i pojedinačne slike da se nauživamo :)

Evo da krenemo od najstarijeg..... ps:taj sam :D

Attachments

• Omega 1.jpg
    Omega 1.jpg
    211.2 KB · Views: 143
  • Omega 2.jpg
    Omega 2.jpg
    111.7 KB · Views: 143
  • Omega 3.jpg
    Omega 3.jpg
    248.1 KB · Views: 165

Čisto da dodam i ovog metuzalema....(pokojni deda bi bio ponosan zbog toga).

Attachments

• 072.jpg
    072.jpg
    62 KB · Views: 114
  • 070.jpg
    070.jpg
    69.4 KB · Views: 118
  • 066.jpg
    066.jpg
    62 KB · Views: 152

Svaka čast na kolekciji! Pogotovo na Zenitu. Inače ja imam isto od dede SDŽ Lonžina!
Pozdrav!

Imamo i mi Lonžina (od ženinog dede), blam me je da ga slikam, nisam ja kriv za njegovo loše stanje....jednostavno je ispala cigareta na njega(naravno ne moja) :banghead:Inače sat je ispravan, ali progorelo staklo i cifer pocrneo na tom mestu.

Last edited:

Evo još fotki....ovaj sat ponajviše nosim, uglavnom na posao, što je u skladu sa umerenim formalizmom moje profesije. Ja ga obožavam, a staklo od pleksiglasa se malo izgrebalo, voleo bih kad bih mogao da montiram nekakav safir pa da budem miran. Ne znam da li je to moguće, ako neko zna neka javi. Inače ovaj sat je mnogo lepši uživo, nekako je otmen i vanvremenski.

Attachments

• auto1.jpg
    auto1.jpg
    96.3 KB · Views: 192
  • auto2.jpg
    auto2.jpg
    81 KB · Views: 151
  • auto3.jpg
    auto3.jpg
    61 KB · Views: 143
  • auto4.jpg
    auto4.jpg
    145.6 KB · Views: 134

Šteta za Lonžina! Ali je omega zato extra! A što se tiče safira čini mi se da bi to moglo da se reši, ali već će ti neko stručniji sa foruma objasniti.

Evo još fotki....ovaj sat ponajviše nosim
Los ti ukus pa nosis njega :))) salim se, Omega zasluzuje da bude nosena. Mada su i ostali :drool:. Zanima me kako te sluzi Aristo? Na slikama je prelep predpostavljam da je i uzivo?

Recimo da uživo izgleda još lepše, kao i većina jednostavnih satova, inače meni odgovara veličina tog sata kao i cifer....a kako služi, pa imam ga od skora pa ću videti.

Evo monstruma u zimskoj varijanti....:proud:

Attachments

• seiko1.jpg
    seiko1.jpg
    276.4 KB · Views: 103
  • seiko2.jpg
    seiko2.jpg
    229.7 KB · Views: 112
  • seiko3.jpg
    seiko3.jpg
    105.8 KB · Views: 97