Posel duzeg vremena evo mene opet, prvo da cestitam Vaskrs svim pravoslavnim vernicima - Hristos Voskrese !
E sad evo danas sam nasao malo vremena pa uslikao jednog Seika jedan veliki nesvakidasni Seiko 5 u stilu sedamdesetih godina serija 6119 - 7400 redak model a posebno u vakvom stanju tesko je odoleti a da ga ne prikljucim u moju kolekciju ali dosta price evo fotki
Vec sam se nekoliko puta gubio u njoj - ne zna covjek gdje bi prije gledao. Mnostvo vrijednih, zanimljivih, prelijepih satova.
Nego, kad drugu Walteru bude usput, htio sam da pitam - sta bi od onih silnih satova, par stotina, koliko se sjecam, koje je dobio od nekoga? Nadje li se sta interesantno i vrijedno?
htedoh napisati da si skinuo Boranijeve felne sa starog ferarija ili od nekog engleza, to su samo oni stavljali...meni se lično mnogo svidjaju ali to je vec ezoterija
Evo mene opet posle duzeg vremena, sta reci nisam odolio ovom satu izuzetno redak ultra rare Cyma Tavannes "Clamshell" case (1940-1950) zasluzuje makar jednu fotku !