Watch winder - Kutija za navijanje automatskih mehanickih satova

evo ja kupio, ima 22 o/min vrti se u obe strane. Nema automatsko zaustavljanje. Iskreno nisam siguran da je vredelo, juče sam ostavio fortisa sa eta 2836 par sati (3-4) i dana oko jedan popodne je stao.

evo ja kupio, ima 22 o/min vrti se u obe strane. Nema automatsko zaustavljanje. Iskreno nisam siguran da je vredelo, juče sam ostavio fortisa sa eta 2836 par sati (3-4) i dana oko jedan popodne je stao.

Ukratko, verovatno si stavio sat koji je stao. Kako covek kaze, winderi ne sluze za navijanje opruge, vec za njeno odrzavanje

Ovo bi napunilo i Kinetic :w00t:

Nije stajao, ali ok, to je bila prva proba. Sinoć sam stavio eta7750 pstio ga 4,5 sati, i sad ću da vidim kad će stati
Ogled 2: trebam mišljenje, kada da stavim 2824 na 3 sata (nošen ceo dan danas, 10 sati) da bi dobili realnu sliku????

ali pazi sad, juce sam stavio eta 2824, takodje na 4 sata isto CW i drzao je 12 sati. Meni nista nije jasno.

Back