YouTube klipovi o satovima

Simo, siguran sam da ima sposobnih časovničara koji bi mogli da naprave nešto svoje ali verujem da ih, između ostalog, nizak standard, nedostatak finansija i nemogućnost naplate znanja sprečavaju u realizaciji ovakvih poduhvata.
Uostalom, ima ovde na forumu časovničara pa nek se oglase ako žele. :)

Do tada, jedan review Rolex DeepSea Sea-Dweller 116660...

Zaboravih napomenuti, u pitanju je nemi opis tako da nema potrebe da gasite mjuzu koju slušate. :laugh:

I jedno poređenje iluminacije sa Seiko Knight-om. :)

Jedan od lepsih klipova za pomaganje Darwing fonadacije koje sam inace i sam clan kao kamerman koji je snimao ove snimke....pogledajte kako smo se proveli na snimanju...
hvala Vam

Last edited by a moderator:
Hej Milane clanu cluba, imam da ti dam kompletan materijal u Full HD formatu koji je sniman na Galapagosu, samo da ga pronadjem. Tvoj sat se pojavljaje u pola filma ;)

off topic

Što Milane? Pa to je najbolji način da se ovim sa Galapagosa dođe glave! Zajašeš je pa kada ona pomisli da si otišao i izbaci glavu iz oklopa, ti samo...... :lol:

I onda napraviš lepu supicu! :yes4:

off topic

Što Milane? Pa to je najbolji način da se ovim sa Galapagosa dođe glave! Zajašeš je pa kada ona pomisli da si otišao i izbaci glavu iz oklopa, ti samo...... :lol:

O.T.
Čuo sam da to rade Bogomoljke...ali zmajevi...:confused:
:lol:

off topic

ja brate mogu i dok je u oklopu....nema mrdanja a ima materijala hahahaha moze samo glava da joj vori
i opet ti s mojim kornjacam se zezas...oces ponovo zeleni da reaguju i ovi iz Orke

off topic

Mi zmajevi to nikako, samo malo pljucnemo i odmah imamo pečenje... to je savet za ove male, što nemaju vatre! :lol:

ja brate mogu i dok je u oklopu....nema mrdanja a ima materijala hahahaha moze samo glava da joj vori

:lol: :lol: :lol:

Laurent Ferrier & The Galet "Secret" Tourbillon

[video=vimeo;20172231]http://vimeo.com/20172231[/video]

Back