YouTube klipovi o satovima

Simo, siguran sam da ima sposobnih časovničara koji bi mogli da naprave nešto svoje ali verujem da ih, između ostalog, nizak standard, nedostatak finansija i nemogućnost naplate znanja sprečavaju u realizaciji ovakvih poduhvata.
Uostalom, ima ovde na forumu časovničara pa nek se oglase ako žele. :)

Do tada, jedan review Rolex DeepSea Sea-Dweller 116660...

Zaboravih napomenuti, u pitanju je nemi opis tako da nema potrebe da gasite mjuzu koju slušate. :laugh:

I jedno poređenje iluminacije sa Seiko Knight-om. :)

Jedan od lepsih klipova za pomaganje Darwing fonadacije koje sam inace i sam clan kao kamerman koji je snimao ove snimke....pogledajte kako smo se proveli na snimanju...
hvala Vam

Last edited by a moderator:
Hej Milane clanu cluba, imam da ti dam kompletan materijal u Full HD formatu koji je sniman na Galapagosu, samo da ga pronadjem. Tvoj sat se pojavljaje u pola filma ;)

hahaha sad bi ti rekao nesto za jahanje ali nije u redu ..dragon bi me banovao hahaha

off topic

Što Milane? Pa to je najbolji način da se ovim sa Galapagosa dođe glave! Zajašeš je pa kada ona pomisli da si otišao i izbaci glavu iz oklopa, ti samo...... :lol:

I onda napraviš lepu supicu! :yes4:

off topic

Što Milane? Pa to je najbolji način da se ovim sa Galapagosa dođe glave! Zajašeš je pa kada ona pomisli da si otišao i izbaci glavu iz oklopa, ti samo...... :lol:

O.T.
Čuo sam da to rade Bogomoljke...ali zmajevi...:confused:
:lol:

off topic

ja brate mogu i dok je u oklopu....nema mrdanja a ima materijala hahahaha moze samo glava da joj vori
i opet ti s mojim kornjacam se zezas...oces ponovo zeleni da reaguju i ovi iz Orke

off topic

Mi zmajevi to nikako, samo malo pljucnemo i odmah imamo pečenje... to je savet za ove male, što nemaju vatre! :lol:

ja brate mogu i dok je u oklopu....nema mrdanja a ima materijala hahahaha moze samo glava da joj vori

:lol: :lol: :lol:

Laurent Ferrier & The Galet "Secret" Tourbillon

[video=vimeo;20172231]http://vimeo.com/20172231[/video]

Dva opisa ručnih satova manje poznatih proizvođača...

OCEAN7/AirNautic Classic

link

Stolas Genoa

link

Znam da sam stavljao ovo vec ali moram opet,mnooogo je dobro :adore: :congrats:

^ prelepo :congrats:
bas zato volim satove.....

Ma gde nije prelepo,izgubio sam pola dana zivota sigurno gledajuci ovaj klip...:top:

Back