Shmizla Administrator Staff member Apr 12, 2009 #1 U ovoj temi možete postavljeti klipove sa YouTube sajta. Klipove o satovima koji vam se dopadaju, a eventualno ne pripadaju ni jednoj temi u okviru foruma. Evo ja započinjem temu sa par njih: Pozdrav!
U ovoj temi možete postavljeti klipove sa YouTube sajta. Klipove o satovima koji vam se dopadaju, a eventualno ne pripadaju ni jednoj temi u okviru foruma. Evo ja započinjem temu sa par njih: Pozdrav!
dragon New member Apr 21, 2009 #4 Vladane, za A.Lange & Sohne link koji si postavi mogu reći samo jedno veliko
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member May 31, 2009 #6 Još jedan sat sa prelepom komplikacijom...
KLL New member May 31, 2009 #7 Ako su oni satovi za koje je koristen metal od potonulog Titanika bili ludi, onda stvarno ne znam kako nazvati ovo Last edited by a moderator: May 31, 2009
Ako su oni satovi za koje je koristen metal od potonulog Titanika bili ludi, onda stvarno ne znam kako nazvati ovo
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jun 13, 2009 #8 Još jedan neverovatan sat koji je već opisan u sledećem tekstu: Pozdrav, V.S.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jun 17, 2009 #9 Moj omiljeni.... Uživajte u prizoru... Pozdrav, V.S.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jun 21, 2009 #10 Simpatičan klip, može poslužiti kao uvod u svet satova za početnike: Pozdrav, V.S.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jun 21, 2009 #11 Još dva zanimljiva klipa: Pozdrav, V.S.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Sep 5, 2009 #12 Evo jednog zanimljivog koncept sata kojeg TAG Heuer planira da lansira sledece godine kako bi obelezio 150-godisjnicu postojanja kompanije. i jos jedan o njihovoj link kolekciji: Pozdrav, V.S. Last edited: Sep 5, 2009
Evo jednog zanimljivog koncept sata kojeg TAG Heuer planira da lansira sledece godine kako bi obelezio 150-godisjnicu postojanja kompanije. i jos jedan o njihovoj link kolekciji: Pozdrav, V.S.
B Branimir New member Sep 5, 2009 #13 Uh samo da kažem da je ovah model Monavo V4 stvarno . Pa ko ovo izmisli. Stvarno nemam komentar. Slika govori 1000 riječi a video mnogo više. Pozdrav do narednog komentara.
Uh samo da kažem da je ovah model Monavo V4 stvarno . Pa ko ovo izmisli. Stvarno nemam komentar. Slika govori 1000 riječi a video mnogo više. Pozdrav do narednog komentara.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Sep 21, 2009 #14 Još jedan edukativni video klip: Pozdrav, V.S.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Oct 4, 2009 #15 Grand Seiko majstorije.... Bez komentara... Pozdrav, V.S.
dragon New member Oct 4, 2009 #16 Grande Seiko... 36000 bph... Ovo je bilo pravo uživanje ponovo odgledati, i iznovi i iznova. Hajde da dodam nešto na temu SEIKO, mislim da nije bio klip.
Grande Seiko... 36000 bph... Ovo je bilo pravo uživanje ponovo odgledati, i iznovi i iznova. Hajde da dodam nešto na temu SEIKO, mislim da nije bio klip.