RUS Moderator Mar 11, 2013 #41 Bronzani rucno radjeni bezel za amfibiju. I jedan video sa zamenom [video=youtube;2DOYrw3uxqU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2DOYrw3uxqU#![/video]
Bronzani rucno radjeni bezel za amfibiju. I jedan video sa zamenom [video=youtube;2DOYrw3uxqU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2DOYrw3uxqU#![/video]
RUS Moderator Mar 16, 2013 #44 Sad bas gledam, ovi na meranomu su dodali u ponudu novi tip bezela, 110. Sta znam, meni je onako~~
S spop Banned Jul 9, 2013 #46 somy said: i sta bi sa bazelima?????? jel neko realizovao ideju???? Click to expand... Postoji ovde kod mene dobar metalostrugar koji radi precizne i male stvari. Ukoliko neko ima neki stari neupotrebljivi bezel od Amfibije moze mi poslati za uzorak da odnesem majstoru da vidimo za cenu. Ukoliko to ne bude skupo mozemo dizajnirati razne oblike i izradjivati ih od raznih materijala. Ukoliko neko ima ili moze da nacrta tehnicki crtez bezela sa potrebnim merama i presecima moze i to. Pokrenite se Amfibijasi. Ja nemam Amfbiju, ali nameravam da je kupim sa Meranoma, model 420, pa bih napravio svakako bezel za nju. Last edited: Jul 9, 2013
somy said: i sta bi sa bazelima?????? jel neko realizovao ideju???? Click to expand... Postoji ovde kod mene dobar metalostrugar koji radi precizne i male stvari. Ukoliko neko ima neki stari neupotrebljivi bezel od Amfibije moze mi poslati za uzorak da odnesem majstoru da vidimo za cenu. Ukoliko to ne bude skupo mozemo dizajnirati razne oblike i izradjivati ih od raznih materijala. Ukoliko neko ima ili moze da nacrta tehnicki crtez bezela sa potrebnim merama i presecima moze i to. Pokrenite se Amfibijasi. Ja nemam Amfbiju, ali nameravam da je kupim sa Meranoma, model 420, pa bih napravio svakako bezel za nju.
S spop Banned Jul 18, 2013 #47 Evo kupih Amfibiju, dajte predloge za dizajn bezela, neka slika, skica, crtez, itd. Metalostrugar je na odmoru. Pripremio bih dizajn dok se ne vrati. Attachments Picture 001.jpg 334 KB · Views: 87 Picture 002.jpg 250.6 KB · Views: 87 Picture 003.jpg 364.8 KB · Views: 96 Picture 006.jpg 370.3 KB · Views: 85 Last edited: Jul 18, 2013
Evo kupih Amfibiju, dajte predloge za dizajn bezela, neka slika, skica, crtez, itd. Metalostrugar je na odmoru. Pripremio bih dizajn dok se ne vrati.
StariAS New member Sep 11, 2013 #48 Vidim da niko nije postovano nista novo. Da li je neko nesto uspeo da uradi sto se tice izrade bazel-a? Pitam jer mi je potreban bazel za amfibiju"tonneau".
Vidim da niko nije postovano nista novo. Da li je neko nesto uspeo da uradi sto se tice izrade bazel-a? Pitam jer mi je potreban bazel za amfibiju"tonneau".
RUS Moderator Sep 11, 2013 #49 Skoro sam siguran da nije niko nista pravio. Da jeste, verovatno bi postavio neko na forum.
RUS Moderator Dec 5, 2013 #50 Pojavio se u prodaji novi bezel za amfibije. Vostok Watch Clean Bezel 01k2 Meranom.com Cena 10e. Nije uopste puno, kad vidimo za kolio se prodaju slicni aftermarket.
Pojavio se u prodaji novi bezel za amfibije. Vostok Watch Clean Bezel 01k2 Meranom.com Cena 10e. Nije uopste puno, kad vidimo za kolio se prodaju slicni aftermarket.
V vanjabg77 New member Dec 5, 2013 #51 Da i pustili su novi model sa jos boljim bezelom sto valjda znaci da ce i taj uskoro biti u prodaji.