Zenith Defy Skyline Skeleton narukvica - boja?

Koju boju narukvice biste vi izabrali (max 2)?

• Bela

• Crvena

• Žuta

• Plava

• Zelena

Results are only viewable after voting.

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima.

Pošto sam već pomenuo da planiram da kupim još neku gumenu narukvicu za Zenith sat, hteo sam da vidim koja se vama najviše sviđa.

Slobodno glasajte ili napišite svoj komentar.

I dalje nisam odlučio, ali sam nekako najbliže crvenoj i žutoj. 😊

Crnu trenutno imam.

1770381888944.png

1770381905057.png

1770381921524.png

1770381936386.png

1770382133475.png

Ako ti je sat sa plavim ciferom, onda plava.
Mada, ako se sećam, beše crn cifer?
Ove ostale su mi nekako drečave, a bela možda ne bi bila loša.
Za leto.

Hehe, hvala. Nisam mogao da nađem odgovarajuću fotku plave varijante na satu sa crnim ciferom.
Ne znam da li si i ti glasao na vrhu teme, ali koliko vidim plava za sada vodi.

Nego, mnogo ste tradicionalni, ne glasate za malo "agresivnije" boje. 😁

EDIT: Kao što vidite, ja na kraju glaso za crvenu i zelenu, nešto mi žuta na slici ne izgleda baš, iako stvarno volim tu boju.

1770450032327.png

Pozdrav svima!

Evo kratak update: dobio sam ponudu od lokalnog Zenith servisa koliko košta narukvica sa kopčom, i iskreno, više je nego što sam mislio. Tako da ću možda potražiti negde drugde, kod nekog neoficijalnog prodavca, ili odložiti kupovinu za kasnije.

Narukvica: 9,500 CZK (~390 EUR)
Kopča: 8,500 CZK (350 EUR)
TOTAL: ~740 EUR

1771611697203.png

E bas ga pretjerase s cijenom 🤨... OK sve, ali ne znam bas da bih za gumu iskasljao toliko love.
Doduse, ja rijetko nosim satove na gumi, pa je moje misljenje i nije od neke tezine.
Tvoj sat, barem sudeci po tim renderima, stvarno najbolje lezi na crnoj, ali nju vec imas.

Da, i meni se čini da su malo preterali. Ja sam bio spreman da platim do 300-400 evra za obe stvari: narukvicu i kopču, ali ovo je malo, bezobrazno.

Da, crna je definitivno najbolja i najuniverzalnija varijanta, ali mi je malo dosadila, hteo bih nešto što je malo drugačije.

Takođe, mogu da odlučim da kupim samo gumenu narukvicu, ali onda bih morao da prebacujem kopču non-stop sa crne na ovu novu i to me jednostavno smara, tako da mi se ni to ne isplati. Razmisliću još...

Back