zma New member Jul 30, 2013 #321 evo i dva lepotana! malo sam ih brisao, gladio, mazio, pazio.. a sto sam to radio ako se ne pohvalim!!!
evo i dva lepotana! malo sam ih brisao, gladio, mazio, pazio.. a sto sam to radio ako se ne pohvalim!!!
zma New member Sep 20, 2013 #326 postovanje! dugo nisam nista dodavao kolekciji, skupljam novce za moon watch! to mi nije zasmetalo da lepsoj polovini dodelim ovo: epos ETA 2671-2, 29mm, safir, 0,3 karata kamenja ili prasine! lepa leptir kopca sa natpisom, epos. eto tako! pozdrav! zaboravih ciferblat da pokazem! nije obican, mislim da se zove, perlamutr ili tako nesto. lep i jednostavan.. Last edited by a moderator: Sep 20, 2013
postovanje! dugo nisam nista dodavao kolekciji, skupljam novce za moon watch! to mi nije zasmetalo da lepsoj polovini dodelim ovo: epos ETA 2671-2, 29mm, safir, 0,3 karata kamenja ili prasine! lepa leptir kopca sa natpisom, epos. eto tako! pozdrav! zaboravih ciferblat da pokazem! nije obican, mislim da se zove, perlamutr ili tako nesto. lep i jednostavan..
vladas Moderator Sep 20, 2013 #328 Zeljko, svaka cast :congrats:, prelep sat! Nadam se da je tvoja lepsa polovina odusevljena. P.S. Moj poslednji pokusaj je neslavno prosao . Naime - moja lepsa polovina nije delila moje odusevljenje Hamiltonom
Zeljko, svaka cast :congrats:, prelep sat! Nadam se da je tvoja lepsa polovina odusevljena. P.S. Moj poslednji pokusaj je neslavno prosao . Naime - moja lepsa polovina nije delila moje odusevljenje Hamiltonom
ckvrlj New member Sep 20, 2013 #329 Ja sam davno ukapirao da će moju dragu uvek mnogo više obradovati cipele od 50 nego sat od 500 evra. I sad to maksimalno koristim.
Ja sam davno ukapirao da će moju dragu uvek mnogo više obradovati cipele od 50 nego sat od 500 evra. I sad to maksimalno koristim.
zma New member Oct 4, 2013 #331 ...i nesto u najavi..mislim da ce biti odlicno!!! Last edited by a moderator: Oct 5, 2013
joppa New member Oct 4, 2013 #332 Opa odlicno.. slazes sva tri? koji mehanizam ide unutra? Inace kolekcija ti je strava, svaka cast! Ovaj epos takodjer, odlican izbor. :thumbup:
Opa odlicno.. slazes sva tri? koji mehanizam ide unutra? Inace kolekcija ti je strava, svaka cast! Ovaj epos takodjer, odlican izbor. :thumbup:
zma New member Oct 4, 2013 #333 hvala! unutra ce biti unitasi jedan 6497 a ostalo 6498..ako ih nadjemo toliko!
bezbi New member Oct 5, 2013 #334 Jel mi mozes nesto reci od kucistima, cuje su proizvodnje? jojj treba naci toliko Unitasa sto ce tice kolekcije- DREAM TEAM
Jel mi mozes nesto reci od kucistima, cuje su proizvodnje? jojj treba naci toliko Unitasa sto ce tice kolekcije- DREAM TEAM
zma New member Oct 17, 2013 #336 bezbi said: Jel mi mozes nesto reci od kucistima, cuje su proizvodnje? jojj treba naci toliko Unitasa sto ce tice kolekcije- DREAM TEAM Click to expand... Postovanje!!! Sve je iz Hong Konga! Zadovoljan sam kvalitetom!
bezbi said: Jel mi mozes nesto reci od kucistima, cuje su proizvodnje? jojj treba naci toliko Unitasa sto ce tice kolekcije- DREAM TEAM Click to expand... Postovanje!!! Sve je iz Hong Konga! Zadovoljan sam kvalitetom!
Dragojlovic Darko New member Oct 17, 2013 #339 Ostalo je sve samo probrano drustvo, kolekcija napravljena stvarno sa mnogo ukusa.