10 ruskih satova koje morate imati!

mnostvo satova posedujem u savrsenom stanju,kada se vratim sa posla stavljam slike od dva ljubimca Strele 3017 u fabrickom stanju :)

Spisku 10 najboljih ruskih satova nedostaje Vostok prcizionij 22 rubina ,doradjena kopija Zenith-a 135

Last edited by a moderator:
DSCN0665.JPG Slika nije bas najbolja,ali mislim da se vidi sve sto je bitno :dance3:

Vicko - dobro nam dosao! Vidim vec po ovim satovima da si pravi ljubitelj. Slobodno predstavi svoju kolekciju u Galerije satova članova foruma

EDIT: Ne samo da smo u isto vreme kucali (malo mi je stucao komp pa sam sporije postovao :)) vec i isti tekst ;)

Moracu tematski da predstavljam satove,sve Ruse,Svajcarce,Nemce,Japance,a za to je potrebno jako puno vremena i skikanja

Vicko, unapred se radujem slikama tvojih satova, osećam da će tu biti sjajnih primeraka. :thumbup:

DSCN0674.JPGDSCN0676.JPGDSCN0675.JPG mislim da prvi sat niste imali priliku da vidite,svi su kalibra 3133

vremja je sat novijeg datuma.imao sam ponudu da ga kupim.

Vicko
Gde se ne razumemo?

Dva puta smo ti predložili da otvoriš svoju temu u kojoj ćeš predstaviti kolekciju.

Malo nema smisla ni svrhe da postavljaš svoje satove u temi koja se zove ''10 ruskihh satova koje morate imati''

Hvala na razumevanju.

Ivinite nov sam clan pa sam se malo zaneo....otvoricu galeriju :)

Back