V Vicko New member Nov 28, 2013 #21 mnostvo satova posedujem u savrsenom stanju,kada se vratim sa posla stavljam slike od dva ljubimca Strele 3017 u fabrickom stanju Spisku 10 najboljih ruskih satova nedostaje Vostok prcizionij 22 rubina ,doradjena kopija Zenith-a 135 Last edited by a moderator: Nov 28, 2013
mnostvo satova posedujem u savrsenom stanju,kada se vratim sa posla stavljam slike od dva ljubimca Strele 3017 u fabrickom stanju Spisku 10 najboljih ruskih satova nedostaje Vostok prcizionij 22 rubina ,doradjena kopija Zenith-a 135
V Vicko New member Nov 28, 2013 #22 Slika nije bas najbolja,ali mislim da se vidi sve sto je bitno :dance3:
VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 28, 2013 #24 Vicko Vidim da imaš baš lepe satove. Predlažem da otvoriš svoju galeriju i lepo nam ih predstaviš- Galerije satova članova foruma
Vicko Vidim da imaš baš lepe satove. Predlažem da otvoriš svoju galeriju i lepo nam ih predstaviš- Galerije satova članova foruma
vladas Moderator Nov 28, 2013 #25 Vicko - dobro nam dosao! Vidim vec po ovim satovima da si pravi ljubitelj. Slobodno predstavi svoju kolekciju u Galerije satova članova foruma EDIT: Ne samo da smo u isto vreme kucali (malo mi je stucao komp pa sam sporije postovao ) vec i isti tekst
Vicko - dobro nam dosao! Vidim vec po ovim satovima da si pravi ljubitelj. Slobodno predstavi svoju kolekciju u Galerije satova članova foruma EDIT: Ne samo da smo u isto vreme kucali (malo mi je stucao komp pa sam sporije postovao ) vec i isti tekst
V Vicko New member Nov 28, 2013 #27 Moracu tematski da predstavljam satove,sve Ruse,Svajcarce,Nemce,Japance,a za to je potrebno jako puno vremena i skikanja
Moracu tematski da predstavljam satove,sve Ruse,Svajcarce,Nemce,Japance,a za to je potrebno jako puno vremena i skikanja
ckvrlj New member Nov 28, 2013 #28 Vicko, unapred se radujem slikama tvojih satova, osećam da će tu biti sjajnih primeraka. :thumbup:
V Vicko New member Nov 28, 2013 #29 mislim da prvi sat niste imali priliku da vidite,svi su kalibra 3133
VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 28, 2013 #32 Vicko Gde se ne razumemo? Dva puta smo ti predložili da otvoriš svoju temu u kojoj ćeš predstaviti kolekciju. Malo nema smisla ni svrhe da postavljaš svoje satove u temi koja se zove ''10 ruskihh satova koje morate imati'' Hvala na razumevanju.
Vicko Gde se ne razumemo? Dva puta smo ti predložili da otvoriš svoju temu u kojoj ćeš predstaviti kolekciju. Malo nema smisla ni svrhe da postavljaš svoje satove u temi koja se zove ''10 ruskihh satova koje morate imati'' Hvala na razumevanju.