2 točka

jaoooo
ocuuuu pa zar moram da imam profesionalni...uostalom imam prefesionalnog biciklistu s kim sa sinoc priao i rekao ocu disk,hidrauliku...on kaze ajde nemoj da se lozis bre. dobar ram.malo bolja oprema od standarne i vozi...koji diskovi koja hidraulika..
to cu i da uradim
ajde Profo neki do 200..nadji ima ih na KP

nadjete neki do 200
si lud pa i ja znam koji su dobri..trebaju mi dobri a lepa a jeftini

Moje razmisljanje je,da ako uzimam nesto kvalitetno to treba da se plati,onda nema zime da li ce da se pokvari ili ce mu nesto faliti,prodaj mi iwc i onda mozes da biras,hahahah,salu na stranu bolje se strpi meces dana(ne znam gde si planirao da ga vozis preko zime),dodaj jos koju paricu,pa kada otopli pravac Avala sas trotinet.

Specialized Rockhopper 19
Specialized 19" A1 Alu(handmade)
Viljuska Rock Shock Judy
Gume WTB WeirWolf 2.3
Pogon Specialized
Tockovi, Lula, volan, sticna Specialized
Sediste Selle Italia C2
Shifteri Deore(3D)
Zadnji menjac Deore XT(3D)
Prednji menjac LX
Kocnice Avid SD 5

115816-1.jpg

ovaj sutra stize

Specialized Rockhopper 19Specialized 19" A1 Alu(handmade)Viljuska Rock Shock JudyGume WTB WeirWolf 2.3Pogon SpecializedTockovi, Lula, volan, sticna SpecializedSediste Selle Italia C2Shifteri Deore(3D)Zadnji menjac Deore XT(3D)Prednji menjac LXKocnice Avid SD 5View attachment 12846ovaj sutra stize
Odlican bicikl zmaje! :thumbup:Znaci li to da nista od onoga satica sto smo pricali...? :(

tu sam ti :)))
nista ne veruje da kosta tako malo...iznervirao sam se ali zivot je takav...

naravno crveno belo tece mojim venama jos od maksimira :)))

Evo i ja da se javim na ovu temu, jer stvarno obožavam bicikle i vožnju po Košutnjaku (kada želim adrenalinski skok onda obavezno idem na stazu "smrti") Nazalost nemam fotografije, ali cu ih postaviti kada budem skoknuo do podruma.

Ženi sam poklonio Cube 16.5" Alu ram, Shimano XT i LX i Magura hidraulicne V kocnice, a sebi kupio Giant sa hidrauličnim disk kočnicama i prezadovoljan sam za sada.

Toliko za sada...

ma nisam ni milio da nemas hidrauliku..ali da znas kad se prolepsa ima da vam blato nabacujem po ocima u kosutnjaku/ kako cu da vas razvalim sa mojom novom mnb formulom...ima samo ovo moje zgodno dupe da gledate i moje tockove

Evo, da ti odgovorim ovdje, napravio si dobar izbor i nadam se da si zadovoljan. Čestitam, sad očekujem da te nema na forumu nekoliko dana (ps očekujem i Gshocka kao prinovu);)

@Vladan S. Znaš izabrati ;)

ma nisam ni milio da nemas hidrauliku..ali da znas kad se prolepsa ima da vam blato nabacujem po ocima u kosutnjaku/ kako cu da vas razvalim sa mojom novom mnb formulom...ima samo ovo moje zgodno dupe da gledate i moje tockove
Hahahaha, bas me nasmeja, pa jesi li ti nekad uopste vozio stazu "smrti". Ako nisi onda nemoj da pretis za dzabe, odracu te kao macku... :)

@Vladan S. Znaš izabrati ;)
Pa nisu bas top modeli (naravno uvek ima bolje), ali hvala u svakom slucaju ;)

Pa nisu bas top modeli (naravno uvek ima bolje), ali hvala u svakom slucaju ;)[/QUOTE]

pa nisu moze on to bolje...nego nbaci ti neke cvike da mozes da brises blato...jel kad se zaletim ne znam samo kako cu da stanem ima da te proguta staza smrti

Evo vraćamo na staro mesto muzičku numeru koja se uklapa u ovu temu:

Pozdrav i uživajte u svakoj vožnji vašeg dvotočkaša!

Danas sam izasao da provozam novi (t.j. polovni, ali za mene novi ;)) bicikl inace uzet od jednog naseg clana, koga ovim putem pozivam da predstavi kolekciju :).

Dakle - evo lepotana:
Montego1.jpg

Back