2 točka

Nesto gledam, da ti, zmaju, nije mali taj Spešlajzd od 19 inča?

Ja vozim 10 godina starog trekking Genesisa Kansas asx sa 28" točkovima i Deore opremom. Fotke ću napraviti ovih dana.

Ugledah ponovo ovu temu i sjetih se da nisam stavio slike prinove. Riješio se onog GT-ja i prešao na nešto malo kvalitetnije

Bulls Copperhead 3

onrc

tc2m

Evo ga i malo uprljanog :D

e2wk

Moram samo reći da mi manja geometrija više odgovara. Kupio sam bajk na neviđeno i bio sam zabrinut za veličinu, ali sam se već na prvoj vožnji navikao jer je mnogo lakše upravljati, manevrisati u zavojima itd.
Od opreme šta ima, XT mjenjači, Mavic obručevi, Rock Shox Reba SL suspenzija, Formula ORO K24 carbon kočnice, Hollowtech II pogon i to je ono osnovno.

Pozdrav svima!

Danas sam izasao da provozam novi (t.j. polovni, ali za mene novi ;)) bicikl inace uzet od jednog naseg clana, koga ovim putem pozivam da predstavi kolekciju :).
Hehe, simpatičan bajk, malo podseća na ove novije na električni pogon...

Ugledah ponovo ovu temu i sjetih se da nisam stavio slike prinove. Riješio se onog GT-ja i prešao na nešto malo kvalitetnije...
Svaka čast na izboru, odličan bajk, a sa poslednje fotografije se vidi da ga muški koristiš i da ga ne štediš kao neki... :thumbup:

@Shmizzz: Za sada sam jos uvek sakat pa cu postaviti samo slike bicikla, ne i sebe kako vozim isti.

Evo Vam jedna iz urgentnog (Centurion nije moj) :D

Photo0079.jpg

Zarasce ruka, a onda nastavljam sa pedalanjem. (Jedino cu se cuvati belih Reno Klija:lol:).
Mozda do jeseni utrci i neki enduro motor :D

@Refresh: Nije li ono bio Cube na gornjim slikama? Kako god, ovaj Bull ti ima bas ''ostru'' geometriju, pravu mauntin. Odlican je.

2 tocka,,dali se racunaju i motorcikli,ja trenutno suzukija 1100 vozim,sling shot model,146ks,preradjen malo,
i tako,trenutno se farba i ovakav je skoro pa isti,,uz promenu par sitnica,prilagodjene meni..
a i posedujem par oldtajmera..ali otom potom..

Ma smrsao sam i manji sam :))
Salim se vracen je bas zato sto kad zakocim samo sto ne preletim napred...merkam jedan fency..zbog Rolexa znas kako ne mogu Vintage kao Vladas ehehehe

^ Nema sanse ;), ne mogu da zamislim Milana za ovakvim Cruiser-om :nono:. Vise mi je za neki "divlji" MTB :flapper:

Zdravo, ljudi!

Danas išao na prvu utrku u životu. Priprema nije uopšte bilo (mislim na treninge na bajku zbog kiševitog vremena) mjesec i po prije utrke. Bilo je gadno, blata zbog kiše koja je neprestano padala čitavu sedmicu nije nedostajalo. Sreća bilo sunce tokom utrke :)

Osvojeno 3. mjesto u kategoriji Hobby, ja prezadovoljan. Na startu sam odmah lipsao, doslovno mi je zraka nestalo (a uspon je dobar sve dok se ne dođe na makadam u uđe u šumu), ali bilo mi je važno samo da se probijem na vrh i tako zauzmem određeno mjesto i održavam ga tokom utrke.

Sve u svemu, prezadovoljan sam. (nagrada Schwalbe Smart Sam gume ;) )

Evo par slika:

owhb

43ks

(P.S. Ne zamjerite na oči i podočnjake, ne znam kako mi glava nije eksplodirala od napora :D )

I par slika bajka

nsnn

k8it

@anbeast Prošli GT je imao isto tako mtb geometriju, ali više rekreativnu. Ovaj je više napadački, trkaći orjentisan.
A Cube je otišao davno. Bio moj na par dana, ali premal bio i nisam se mogao navići. Zvijer od bicikla. Danas sam se trkao sa čovjekom koji ga je kupio :)

Sljedeća investicija definitivno SPD pedale i patike. Ovako više ne ide :D

To je to. A sad u krpe malo ubit oko.

Pozdrav svima i izvinite na dugačkom postu!

Svaka čast na medalji refresh, ponosni smo na tebe. :thumbsup:
Koliko je bila duga staza?

I još jedno pitanje, jel to 5600 na tvojoj ruci? Moram već jednom da kupim taj sat, ne mogu stalno da voajerišem... :banghead:

Hvala.

@Vladan S. Šta će WIS drugo primijetit nego sat :D U pitanju je G-Shock DW-5000SL Spike Lee LE (a što se napričah). Ma "kockica" jednostavnije :)

Pitao sam te jer vidim da imas kramponke. Mnooogo je bolja voznja sa gumama za asfalt. Mozda da uzmes one ''hibridne'' sto im je gazeca povrsina drumaska a sa strane imaju krampone. Te gume umeju prilicno da iznenade trakcijom van puta.
Ili da uzmes jos dva tocka sa drumskim pa zamenis za 53 sekunde :D

Lepa tema, vidim da se uglavnom prikazuju bicikli. Evo mog dvotockasa. Ovo je trenutno glavni krivac sto nisam uzeo omegu seamaster koju sam planirao ove godine :)

2012-06-06_19-06-57_554.jpg

Lep je lep! :thumbup:

A kad prođe letnja sezona? Hoće li onda "pasti" Omegica?

Pozz!

Back