23jewels - Kolekcija satova

A, taj drugi je upravo pristigao. Evo par brzinskih fotografija

P1040342.jpg

P1040339.jpg

P1040337.jpg

P1040336.jpg

P1040335.jpg

P1040334.jpg

P1040332.jpg

e, druze moj, ne da umes da izaberes, nego bas onako, extra, vrh, ludilo, sto bi mladi rekli... :thumbsup: :man_in_love:
jedva cekam detaljan prikaz i jos fotki!

Hvala druze moj, odavno gledam neki iz onih SARY serija, sve lepsi od lepseg, al kad videh ovaj... :man_in_love: Bice jos slika, ima da mi pozira iha ha :D

-po svoj prilici, ima bubreg da prodam. Pa šta se sve pojavljuje na forumu, čovek da poželi da bude član i komentariše.
23jewels , neću komentarisati, jer imamo isti ukus. "Lep" je providan pridev za ovakav sat... :congrats:

PS. skoro da nema ni jednog modela iz SRP serije, da ne izazove uzdah...

Sve pohvale druze na izboru, sat je prelep. I da ti pozelim da sto pre nadjes metalnu narukvicu za njega ;)

Hvala svima na cestitkama, i na zeljama. Ja sam odusevljen satom, zaista. Dugujem vam jos koju sliku, videcu koliko sutra, a naravno da cu i preneti utiske iz prve ruke, za neki dan.
Moram da priznam da sam pogresio sto nisam uzeo metalnu narukvicu, na trenutak mi se ucinila previse ozbiljna i elegantna, i odustadoh. Ako neko primeti negde neku slicnu, neka javi

srp113j1_view01.jpg

-uhh... što se mene tiče, extra izgleda sa ovim kaišem :drool: Dobro, valjalo bi po nekad promeniti i staviti metalnu, ali meni je lepši sa kožom...

Zaboravih... ja inače nisam ljubitelj trapeznih markera, ali na ovom satu izgleda perfektno.:man_in_love:

:blink: mora da je japanac bio pijan za masinom kada je "poturio" pogresnu stranu sata na graviranje :laugh:

Na ruci izgleda još lepše :thumbup:
Mislim da mu koža bolje stoki neko metalna narukvica.
Možda,jedino,da koža nije ovako sjajna.

Back