Primetio sam da pozuri od prilike minut na 7 dana. Da li je to OK za mehanicki casovnik, ili mu treba stelovanje?
Dnevno odstupanje manje od 10 sekundi za bilo koji mehanički sat predstavlja odličnu vrednost, pogotovo za starije satove.
Svaki proizvođač mehanizama za određeni kalibar navodi tolerancije za dozvoljeno dnevno odstupanje pa tako recimo jedna ETA 2824-2 standard klase koja se smatra izuzetno kvalitetnim i pouzdanim mehanizmom ima deklarisano maksimalno dnevno dozvoljeno odstupanje od +/- 30 sekundi! Sa višom klasom, dozvoljeno dnevno odstupanje se smanjuje!
Firma koja je pravila taj sat se zvala Datum Watch Factories i ne postoji još od pedesetih. Ciferblat se teško čisti već se menja ali ti nemaš drugu opciju, staklo probaj da poliraš ali to je već lakše naći, mašina je najverovatnije ETA2824 a moguće i Eterna 1429 zbog broja rubina tako da delova što se mašine tiče ima.
Pa ako je kompanija prestala sa radom 50-ih godina onda mehanizam nikako ne može biti ETA 2824, a obzirom da na brojčaniku piše "25 jewels" definitivno nije ni Eterna 1429!
Sat obavezno nosi na servisiranje, pa kada časovničar bude otvarao sat priupitaj dal zna koji je mehanizam u pitanju pa to podeli sa nama. Pokušaću i ja da nađem još neke informacije o ovom proizvođaču, možda i nije nestao 50-ih godina.
Ako ti nije problem, reci mi koliko to poliranje i zamena stakla mogu da kostaju (cisto okvirna cena)?
E da, primetio sam da sat ne moze da se navije "do kraja", vec pocinje da proklizava kako se povecava napetost opruge. Jel to normalno, ili je mehanizam ostecen?
Pa zaista ne znam, zavisi od tvog lokalnog časovničara, kako mu ide posao i na koju je nogu ustao taj dan.

Zamena stakla ne može da bude previše skupa, verujem da je maksimum hiljadu/dve dinara. Mislim da je watchmag01 napisao negde na forumu da je kod njega zamena stakla oko 5€, ali čovek je iz Hrvatske pa sumnjam da ćeš nositi kod njega sat.
Automatski mehanizam se u suštini ne navija putem krune i ista, kada je navijanje u pitanju, služi samo za krajnju nuždu. Najjednostavnije rečeno, mehanizam se navija nošenjem, pokretom ruke zamajac mehanizma se okreće i navija oprugu. Mehanizam može i da se navije uz pomoć krune, mada joj to nije prvobitna namena kod automatika, a to proklizavanje koje ti osećaš jeste znak da je opruga maksimalno navijena i da treba da staneš.