Ma, razumem ja tebe, nego sam nekako "osetljiv" na treniranje strogoće od strane kojekakvih organa

Slažem se da je elementarna pristojnost da poštuješ domaćina, međutim, javne manifestacije se prave zbog posetilaca a ne zbog organizatora i mora se voditi računa da se svi mogući problemi eliminišu ili umanje (u praksi, zbog Marfija, teško izvodljivo, ali to je osnovna misao vodilja). Da je došlo do nekih problema, garantujem da bi najviše nastradali najneviniji.
Opet,u poređenju sa gužvom i guranjem s Rusima na pričešću na Božić 2008.u Crkvi Rođenja u Vitlejemu - ovo je za mene bilo pjesma!
E to mi nije jasno! Pa majku mu, da li i na takvim mestima ljudi ne mogu da suzbiju svoje nagone? Zar ne bi vera trebalo da je upravo to, kontrola duha i uma nad materijom, nagonima, duhovno jedinstvo sa božanskim? Nisam vernik ali tako nekako to kapiram.
kad budes prvom vojnom panduru uspeo da objasnis da ga mi placamo, da je on tu
(gde god da je) zbog nas, i da nije lepo da se dobronamernim civilima naredjuje
(ali da vojni pandur to stvarno shvati, ne da klima glavom i prica kako je shvatio)
placam veceru !
Ehrmmm, da, mnoogo težak zadatak

Imao sam takve seanse sa ovim civilnim policajcima, i prvo su bili u soku sto ih na njihovo ostrinu i bezobrazluk na pristojan način, uljudno, ali odlučno podsećam da ih ja plaćam i da im je posao da mene štite, a ne da me maltretiraju, a zatim spuštali loptu. Jednom sam morao i da tražim da vidim broj značke pre nego smo postali "drugari". Ne zanosim se ja, verovatno sam samo imao sreće

Sa VP na Bataji - Alles Gut! Jednog sam molio za ulazak u Stratotanker u 17:05h (bilo otvoreno do 17h) i bilo je NE i NE, ali vrlo pristojno

E sad, s onom namrgodjenom 5-6 u crnim uniformama (valjda neka AT ekipa) i sa Heklerima se ne bih upuštao u političko-filozofske rasprave:lol: