Nakon procitanih 50 komentara,nisam mogao da ostanem imun,a i nije srpski cutati.
Prvo da se svi lepo i lagano vratite u srz ovog divnog foruma o satovima i ponavljam o SATOVIMA!
Kakav crni Apple i satovi,o cemu vi ovde pricate i to jos sa kolikom paznjom.Taj krs koji pokrece baterija,sa astronomskom cenom i jos vecim ljudskim mucenjem da se napravi isti,zasluzuje cisto par komentara i to u smislu informacije da takav gedzet postoji i da izmedju ostalog,pokazuje i vreme.Ako je vec tako,kupicu manji smartphone,zalepiti narukvicu za isti i nositi ga na ruci i to je gedzet-sat,otkrovenje i stavicu neku petocifrenu cenu,jak marketing i sad sam ja Bog?!Siguran sam da bi se takav "sat" kupovao,jer ljudi i njihova glupost ne poznaju granice.LE bi imao plemenite metale na sebi i po neki dragi kamen,pa opet cena sky high i tako dalje...Svidja mi se primena ovakvog uredjaja(ne iskuljucivo appleovog) u medicini i osiguranju,iskljucivo iz zdravstvenih razloga,nikako iz razloga merenja vremena.Toliko o tome.
Dakle,Tag je uzeo nacrte mehanizma od Seika,prepravio sta je prepravio i predstavio kao svoj.Uhvaceni su u lazi,pa se vade,klasika za sve krivce.Za njih je sramota to sto su uradili,pa su zbog toga i pokusali da sakriju svoje (zlo)delo.