Bajker71 - moja mini kolekcija

Status
Not open for further replies.
Hvala svima na podršci i pozitivnim komentarima, :) drago mi je da vam se svideo moj rad i odluka da montiram mineralna stakla na satove.

Bajkera licno poznajem.
Znam koliko je to temeljan covek u svemu, koliko moze i zna da uradi - popravi- napravi - montira...u vecini slucajeva pedantnije i bolje nego majstor koji se time profesionalno bavi, kada kazem ovo nemislim samo na satove.Tu smo na neki nacin slicni, pa nista manje nisam ni ocekivao od njega.
Kada je svaka sledeca restauracija na vidiku , ovaj rad me tera da ocekujem jos vise. BRAVO MAJSTORE!!!:congrats:

UH, tek sad dođoh na forum, a prvi post koji sam video je ovaj Bajkerov.

Ukratko, zanemeo sam :thumbsup:

Auuu svaka čast, fenomenalno izgledaju. A ja razmišljam kome da dam dva seiko digitalca na opravku:D. Sada znam, evo da organizujem ,,takmičenje", naime pošto su dva seika iz slične serije jedan da dam Bajkeru a drugi Iggy-u pa da vidimo koji će to perfektnije obaviti.:thumbsup:

Evo još par svežih fotki, da zasladim. :D

49468-el-22.jpg

49469-el-23.jpg

49470-el-24.jpg

.....eeeeee , kada se uloži ljubav i srce u sam rad, kako to ulaže upravo čika-Bajker71 , sa svim je normalno i izazivanje pažnje i pozitivnih komentara. Ima li šta lepše, nego kad posle uloženog truda i pažnje, ovako dobro ispadne završnica ? Odgovoriću sam sebi - Nema, brate moj, nema.... ;)

Hvala drugari :) vaša mi podrška puno znači. Lepo je videti da ipak na ovom forumu ima ljudi koji lepotu vide i u malim stvarima i satovima koji nisu tako skupi. Lepo je videti da neko ipak ceni Igijevu, moju i ljubav nas kolekcionara, restauratora i zaljubljenika u stare satove iz nekih lepih vremena koja su na žalost iza nas. To šarenilo ukusa i afiniteta daje forumu onu poželjnu "aromu" pošto smatram da forum ne treba da bude samo izlog bezobrazno skupih brendova čije ime ne umem ni da izgovorim. Još jednom hvala vam svima, vi ste mi dodatni motiv za dalji rad. :D

Svaka cast, ovo je velemajstorski uradjeno. K'o sto neko rece, bolje nego novo.

"Ja se tebi (u ovom slucaju Vama) divim do imbecilnosti!"

Status
Not open for further replies.
Back