Besplatni katalozi i brosure

nisam nista platio, a tih 17 evra za Glashutte katalog je platila kompanija kada je slala meni, kao sto rekoh nije to jeftina reklama nimalo, a Omega je toliko poznata da bi za svojih 750.000 proizvedenih satova morala da odstampa 10 miliona kataloga, a tek zamislite Rolex, Breitling, pa svako zna za te kompanije, Rolex bi morao da odstampa 100 miliona kataloga koliko je poznat. Ovako realno za Glashutte, Lange, Breguet su culi bukvalno samo poznavaoci, jedino me cudi Longines koji salje, kako im se to isplati samo ?

@marko14

katalog breitlinga se moze naruciti, odnosno uzeti kod ovlascenih prodavaca, e sad neki od njih ljubomorno cuvaju te kataloge

ja sam porucio od bregueta i slagali su me, nije mi stigao, JLC ne salje izgleda vise, navodno neku gresku prijavljuje, ali u njihovom butiku sam video i taj famozni katalog koji ne salju

pardon, htedoh reci da se katalog breitlinga ne moze naruciti u stampanoj formi, vec ce vas uputiti na prodavce

Last edited by a moderator:
i ja dobio Panerai katalog...nisam narucio...nisam kupio...ali patim...i patim...imacu ga kad-tad...makar me sahranili sa njim...

20130820_174539[1].jpg

Last edited by a moderator:
Back