Bezbi - moji satovi

Nije...i ja mislim da je moglo. Ovo nema ni najmanju tackicu mada ga jos nigde nisam dobro zakacio :D

Krinunica odgovara(navoj i precnik rupe je ok), ali kljuc mora biti original od Unitasa posto ne odgovara vrh kljuca, onaj sto radi funkciju u mehanizmu. U svakom slucaju nista sto majstor sa zelenog venca ne moze da sredi ;)

Last edited:
Ja dok nisam procitao tvoje predstavljanje mislio da je safir u pitanju. Staklo je zaista besprekorno. Taj safir se moze uvijek naknadno kupiti i nije preskup ja mislim

Drugari treba pomoc. Nikako mi se ne svidja ova njegova narukvica...kupio sam neku jeftinu braon samo da probam kako mu braon stoji ali mi se ne svidja...sta bi ste vi stavili?

20130918_172343.jpg

Ja bih stavio crni kais sa belim stepom(ali neki ravni kais, da nije croco dizajn).
Nisam ljubitelj braon kaiseva.

Stigla prinova :)
Za razliku od starog koji je po meni imao lose odradjen cifer, ovaj novi je za klasu bolji, pokrio je sve nedostatke strarog Bambina.
Zaljubio sam se na prvi pogled kada sam ga video.

20131213_112354.jpg

Čestitke! Iako mi je stari model estetski ljepši, moram priznati da i ovaj izgleda odlično na zglobu..

Bezbi, neka je sa srećom. Mnogo lepo izgleda na ruci, složiću se sa Josipom, pošto se i meni više dopadao stariji model ali ova slika popravlja utisak!

Hvala ja sam prezadovoljan.
Darko ja se nadam da ce pasti jedno ponavljanje kao ono tvoje zadnje :D

Na okupu..nesto mi sad Certini nije mesto medju ovim mladicima..a sa druge strane fali dva mesta jedno za jednog gradjanina nocnu pticu a drugo za Rusa stopera, al otom potom :)

20131213_114023.jpg

bezbi , sve čestitke ! default (4).jpeg I ako nisam ljubimac rimskih brojeva na ciferu, na ovom modelu je vrhunski "leglo" ...

Last edited:
Ako je neko bio skeptican kako ce igledati rimski brojevi, braon narukvica, 40mm..onda sam to bio ja. Veruj mi da od kako sam otvorio kutiju jos mi smesak stoji ;)

...pa to ti kažem ! Čim se meni na slikama dopada kombinacija, mogu misliti uživo :man_in_love: . Nekako imam osećaj, da ga i nije baš lako uslikati.
Kad je sat dobro "spakovan" , vrlo lako može da nas razuveri , da ono što mislimo da nam se manje svidja, ustvari extra izgleda. Konkretno na tom Bambinu , da su obeležja markera bilo koje druge vrste, ne bi bilo to to. Uz oblik kazaljki i boju cifera , rimska obeležja su pun pogodak !!!

Back