veberz - moji satovi

Velike pohvale i za prinovu i za celu kolekciju :beer:

Ako mogu da pitam, da li se na onom modelu sa Pepsi bojama boja brojčanika preliva u odnosu na ugao gledanja? Ako može, stavi još neku sliku tog sata.

Hvala Drugarice! Hvala Drugovi!

@Nesa
Nije saten povrsina ako si na to mislio, ali je "sunburst" (bem li ga kako se kaze na srpskom :D). Kada ulovim dobre svetlosne uslove, za razliku od danas, uslikacu ga jos ( i onda cete videti da je brojcanik malo izgreban, posto je to sa jednog starog sata :) )

veberz, čestitam na neptunskoj prinovi a i cela kolekcija je zaista odlična :top:. Nadam se da će biti prilike da se sretnemo i vidimo bar deo ove odlične kolekcije!

Evo drugari nekoliko slika dve Amfibije sa "sunburst dial"-ima (e da hoce neko reci izraz na s-h koji se koristi za to sunburst! za dial naravno znam) koji su izazvali malo pozornosti

IMG_0552.JPGIMG_0556.JPGIMG_0561.JPGIMG_0564.JPGIMG_0566.JPGIMG_0568.JPG

sada vidim da na plavom nisam nekako uspio uloviti taj "sunburst" efekat (a ima ga majke mi!). ali zato vidim neku prasinu na brojcaniku - moracu da ga cistim!

Nikada nisam uspio da zavolim pepsi bezel, a davao sam mu mnogo sansi, tako da na satove s ovim bezelom najcesce i ne obratim paznju... Ali dzaba, ovaj Vostok ima tako lijep cifer, da moram da ga pohvalim!

Ovaj drugi na Milanese-u je fantastican, od glave do pete!

Zoli, druze, kada si njega pazario? Ne vidim nista slicno u ponudama.

Odlično izgledaju :beer:

Hvala na fotkama, a kad se jednom vidimo, nadam se da će i amfibije uveličati susret ;)

Onda sam ja dobro fulio... citav gol.

Jos sam bas Meranom uzduz i poprijeko pregledao, ali, definitivno, surfanje i rakija ne idu. :D

Dobih od drugara prepecenicu za "naselje", pa nisam mogao da odolim...

Elem, hvala puno na informacijama!

veberz, sta si radio na ovoj amfibiji sa plavim bezelom? Da pogadjam, brojcanik iz stare amfibije prebacio u novo kuciste, njega ispeskirao i naravno stavio pepsi bezel i novi kais?

Inace odlicno je ispalo, sat po mom ukusu.:thumbup:

RUS
tacno, brojcanik sa stare amfibije (2409), mehanizam nov 2415, nove modovane kazaljke (ebay -UA / nikada vise), novo kuciste bruseno, ostalo kako si napisao. Zaista izgleda odlicno, jos kada bih nekada naleteo na takav brojcanik ali bez greske ...

MMario
meni se svidjaju oba, ali tacno da je zelenko bez greske i glanc nov!

Hvala puno na dodatnim slikama, moje misljenje vec dobro znas, tako da je ostalo samo da se :congrats:!!!!!

Ali zelenko je :man_in_love:

Poslednji nabavljen sat, pocetkom januara, je SARX017. Obogacen narukvicom za SARX013/015.

IMG_0930.JPGIMG_0932.JPGIMG_0936.JPGIMG_0938.JPGIMG_0940.JPGIMG_0943.JPGIMG_0944.JPG

Ovoj kombinaciji skoro pa da nemam zamerki. Imam u stvari dve manje. 1. steta sto sat nije manji za 1mm a mogao bi i za 2mm. 2. narukvica je malkice ogranicena sto se tice podesavanja duzine.

Back