BORBENI AVIONI-kolekcija

Može li neka fotografija satova u kombinaciji sa ovim aeroplanima?
Verujem da bi bila dobra kombinacija.

Meni je ova tema super interesantna! Doduse nisam nabavljao ove metalne modele, ali sam ranije pasionirano sklapao makete i upijao sve o avionima. Dotle je to islo da sam od britanskog Jaguara pravio naseg Orla (kad vec nije postojala maketa Orla)...

Sad imam gomilu nesastavljenih maketa (Lockheed P-38, Spitfire Mk Vc...) i cekam da opet spojim malo slobodnog vremena ;)

Evo par mojih kombinacija propelerca i sata:

160720121146.jpg160720121155.jpg
i jedna pozajmljena IWC iwc_miramar_.jpg A za eskadron 160720121157.jpg

POZDRAV

zagore , junace, na stuki su oboreni flapsovi, kao da je tuzna zbog glashute-a...

brzo salji sat meni da avionce ne pati! :flapper:

Jutros sam morao da ustanem rano i idem u obilazak trafika u potrazi za novim modelom...srecom, nasao sam ga vrlo brzo.
Odlican model, lepo uradjen.

Evo i ja dodjoh sa kioska i sa br.11 i naravno HELLCAT-om.Stvarno su ga uradili extra.Nadam se da su svi dosli do svoje paklene macke.Lugeru nacekaces se za ovaj GLASHUTTE.Walter cena kod nas je 500din. Watchmag dobrodosao u ESKADRILU SVET SATOVA.

Znak za tebe:

pilot znak 2.jpg

Neverovatno. Posle dva dana na tafici u gradu Hellcat :thumbsup:
Prodavacica sva zbunjena kaze kako dobila 3 ( !?) komada, odmah joj uzeli dva koje redovno ostavlja poznanicima a ostali, valjda kao i ja, ni ne pitaju posto odustali od uzaludnog trcanja. Inace "redovno" dobija ona dva komada.
Kako god, F6F udje u rep F-15 na polici a sest mitraljeza nije malo, bice guzve :D

Brate Sofronije drago mi je da si se dokopao svoje paklene macke.Upravu si za pucnjavu bice ozezi-ozezi.

Zagore, vidim da nisi slikao Hellcat pa evo da ga pokazemo jer nas prate drugari kojima zanimljiva nasa prica a plase se visine :D
Evo ga : IMG_4743_1.jpg jedva sam stigao da ga uslikam jer je bio u strasnom brisanjcu iznad zgrada a jos mi dolazio iz pravca sunca. Iskusan neki delija za palicom :D

Ostadosmo duzni odgovor walteru - drugar, kod nas ovakav model kosta negde oko 4,5 eura.

Last edited:
Odgovorio sam juce Walteru a i Lugeru na njegovu molbu.Probacu ovih dana da slikam samo propelerce jer sam odlucio da iz kolekcije sakupim samo modele 1 i 2 svetskog rata.Drago mi je sto si uz mene pevac

as.jpg

Back