Da u pravu si,unazad nekoliko dana razmisljam o tome.Valjda cemo naci neko mesto.Meni vec postaje tesno,treba spakovati cdeove,avione,knjige,casopise i naravno satove.
ja obecao jos i dioramu sa slikom nekog sata, kad mi je crkao moj komp:banghead:sa sve slkama,a ovo pisem sa lap topa gde mi ne rade usb prikljucci kako treba ......to ti je da ..... :cursing::cursing::cursing:
Na zalost, nemam ni pilotski sat ni maketicu. Jos odavno na, My city Military forumu videh najavu za ove makete, ali sam totalno zaboravio (dok me ovde ne podsetiste):banghead::crying:
Neki pilotski sat mora da sleti u kolekciju kad tad....
Koje su sve makete bile? Recimo, zanimljivi su mi Bf 109 (mozda i Focke vulf 190) i Spitfire, iz 2 rata.
Ja sam vam vise tenkovski tip nego pilot Guzim se 100 godina da nabavim neku maketu tenkova iz 2.sv rata i da napravim neku dioramicu. Mozda Pantera ili Tigra i neki ruski tenak. Ako sad idu bombarderi, bice mozda Stuka pa da je strunom okacim iznad
Ehhh, al sam lenj.... Lepo izguglas i ne smaras ljude na forumu. Prvi broj je bio Messer, drugi Spitfajer a cetvrti Fokevulf
Iznenadjujuce mali model, manji od Spitfajera.
OK uradjen, mada je sa donje strane komplet obojen u boje USA zastave, i za razliku od ostalih modela nema izvucen stajni trap.
Jel kupio neko danas CATALINU(broj15)? Model je odlicno uradjen ali casopis je sa smanjenim brojem strana.U najavi je novo izdanje -KOLEKCIJA VOJNIH MASINA-od istog izdavaca,videcemo kakav ce kvalitet biti.