BORBENI AVIONI-kolekcija

Kupio sam ga i ja juce, odlican je.
I mene nervira sto ne rade sve bombardere u istoj razmeri, tako da umesto da bombarderi budu ujednaceni velicinom oni su svi razliciti a na stranu to sto deluje kao patuljak u odnosu na Spitfajer

Da Vlado stvarno glupo bombarderi izgledaju naspram Spitfajera,P-51,Hellcat..... Mozda cemo bolje proci sa DeAgostinijevim tenkovima.Na onim slikama deluju opako dobro.Pozdrav

Mnogo volim makete , voleo bih da ih sam sklapam , ali nikako da se angazujem da nabavim, i zena bi me ubila samo izmisljam neke hobie:lol:

Milion puta sam planirao da nabavim neke makete, cak sam razmisljao i da napravim neku dioramu, ali nikako da se pokrenem....:D

Danas prosirena eskadrila sa JUNKERS JU 88.Odlicno odradjen model samo kao sto smo vec rekli bombarderi su razmerom od 1 prema144 vrlo mali.Iako sam rekao da cu kupovati modele 1 i 2 svet.rata razmisljam o sledecem modelu MIG-21.

I ja sam ga danas uzeo-jeste mali model, ali je bas lep ovaj Junkers.
Jedva cekam MIG-21 za 2 nedelje, verovatno cu da uzmem 2 komada.

Kupio sam jutros legendu ruske a i nase avijacije (doduse sa poljskim oznakama) MIG 21.
Odlican model, sad jedva cekam i 29-ku!

Attachments

• IMAG0385.jpg
    IMAG0385.jpg
    403.8 KB · Views: 229
Danas izasao br.21 sa modelom Handley Page Halifax.Model izgleda fenomenalno.Sledeci ce biti F4U Corsair

Back