Breitling kopije / replike satova ?

Status
Not open for further replies.
pravi ljubitelj satova ce dobiti alergiju od replike, a ljudima koji nose sat kao detalj ne zamjeram da se kite replikama.
mene je cak ponekad sramota da kazem da sam platio sat 700E, cak sam i zeni rekao da je jeftiniji - ne pitaj me draga, kostao je previse, 300E, ali sam morao sebi da ispunim zelju, jeli tako. :dance3:

mene je cak ponekad sramota da kazem da sam platio sat 700E, cak sam i zeni rekao da je jeftiniji - ne pitaj me draga, kostao je previse, 300E, ali sam morao sebi da ispunim zelju, jeli tako. :dance3:

Hehe, extra fora. :congrats:

Inače ja ne moram da krijem te informacije od svoje drage, jer je ona čak ta koja me ubeđuje da potrošim i preko 3K EUR i da kupim neki baš poseban sat. Još samo da odlučim koji je poseban... :hmmmm:

Pozdrav,
V.S.

Inače ja ne moram da krijem te informacije od svoje drage, jer je ona čak ta koja me ubeđuje da potrošim i preko 3K EUR i da kupim neki baš poseban sat.

:blink: :blink:

E ovo se retko sreće... :congrats:
Vladane, izvini, al šta čekaš ti? Vreme ti je da se ženiš. :D

Još samo da odlučim koji je poseban...

Jel to znači da si odustao od Sinn-a ili ih ima toliko da je ravno nemogućoj misiji izabrati jedan? :D

Pozdrav

----------------
Listening to: Leonard Cohen - [The Best] Closing Time [foobar2000 v0.9.6.9]
via FoxyTunes

Inače ja ne moram da krijem te informacije od svoje drage, jer je ona čak ta koja me ubeđuje da potrošim i preko 3K EUR i da kupim neki baš poseban sat. Još samo da odlučim koji je poseban... :hmmmm:

Pozdrav,
V.S.

takve ja kupce volim samo kaj nikak da meni dođu:dontknow:
za te pare zatvaram firmu za ostale kupce i možete celi dan birati bez ometanja:adore:

Last edited by a moderator:
Blago,Vladanu,ja kad sam narucivao moj Tag rekao sam joj da je 20 doll,a uvek se cudila sto ga jurim 2 meseca za te pare i to bas iz Amerike...
mada sada u drustvu me zaje...va kako nosim fusericu a mene dusa boli...

Vladane, izvini, al šta čekaš ti? Vreme ti je da se ženiš. :D
Paaaa, u maju sledeće godine eto i mene na ludom kamenu :D

Jel to znači da si odustao od Sinn-a ili ih ima toliko da je ravno nemogućoj misiji izabrati jedan? :D
Nisam odustao od Sinna, ali isto tako ni od Damaska, Zenitha, IWC-a i još nekih meni dragih satova :lol: Jednostavno previše je onih koji mi se sviđaju, da je nemoguće odlučiti se za samo jedan, barem za sada...

Blago,Vladanu,ja kad sam narucivao moj Tag rekao sam joj da je 20 doll,a uvek se cudila sto ga jurim 2 meseca za te pare i to bas iz Amerike...
mada sada u drustvu me zaje...va kako nosim fusericu a mene dusa boli...
E ovo je baš tužno, a pretpostavljam da je sada kasno za otkrivanje prave istine, ili nije?

I na kraju, podeliću sa vama moje viđenje moje trenutne situacije: moja draga je, siguran sam, ubeđena da ako se odlučim za neki zaista poseban sat i dam za njega dosta novca, da ću konačno prestati da kupujem satove i da ću se skrasiti jednom za svagda. Nemam srca da joj kažem da se to nikad neće desiti, jer ova bolest je definitivno neizlečiva :banghead:

Pozdrav,
V.S.

Pozdrav,
V.S.

Paaaa, u maju sledeće godine eto i mene na ludom kamenu :D

:congrats:

Ja sam mojoj rekao da ćemo se venčati kada stignemo u Vankuver, mislim da nešto i nije preterano oduševljena. :D

Nisam odustao od Sinna, ali isto tako ni od Damaska, Zenitha, IWC-a i još nekih meni dragih satova :lol: Jednostavno previše je onih koji mi se sviđaju, da je nemoguće odlučiti se za samo jedan, barem za sada...

a gde su tu još Tutima, uTs, Stowa, Muhle Glashutte, Grand Seiko, Ball Watch Co, Glycine... a kraj se ni ne nazire... :D

I na kraju, podeliću sa vama moje viđenje moje trenutne situacije: moja draga je, siguran sam, ubeđena da ako se odlučim za neki zaista poseban sat i dam za njega dosta novca, da ću konačno prestati da kupujem satove i da ću se skrasiti jednom za svagda. Nemam srca da joj kažem da se to nikad neće desiti, jer ova bolest je definitivno neizlečiva :banghead:

Znači, čeka je jedno neprijatno iznenađenje. :lol:

Pozdrav

ipak poslusaj dobronamjeran savjet i kupi sat prije zenidbe, da ne bude posle da ti nismo rekli :dancing2:

Status
Not open for further replies.
Back