Buducnost SvetSatova foruma

Gazda ce da ode, navuce nas na neke nove kupovine i nestane. Ti k'o ja, skoro sam zavrsio sa kucom, dvoristem i ostalo. Otvorio se put polako za neke nove satice i tako u krug. Samo da smo zivi i zdravi.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Kakvo je to ogovaranje iza leđa. Sve to demantujem i kategorički poričem! 😊

Drago mi je da je proradio sajt i da je sa srećom

Sent from my V2170A using Tapatalk
Elvedine sokole, ma vratiti ce se vecina starih clanova, dobro ne bas svi, jer znas ponekad ljudi izgube interes, zivot ih odvede na drugu stranu, neki novi prioriteti....evo recimo ja gradio novu kucu pod stare dane i jbg bilo dosta posla, pa kasnije okolis jer je plac dosta velik, pa posle toga novi boxovi za pse.....i ode vreme.
A sada sa novim oblikom sajta, koji je btw ineresantriji od starog 100 godina i jos 1 dan.....
I Vladan se pojavio

Hvala puno obojici, jako puno znači podrška posebno što imam osećaj kao da skoro počinjemo od nule posle skoro 18 godina! ☹️
Međutim imam više iskustva i pameti nego tada a i došlo mi iz dupeta u glavu da shvatim kako rizikujem da uništim nešto što sam sa svima vama gradio godinama. Ta misao mi se nikako nije svidela, i bukvalno sam jedne večeri pred Novu godinu rešio da sve promenim.

Eto kratka ispovest, a pisaću i malo duže o svemu u narednim danima, čisto da olakšam dušu. 😊

Elvedine sokole, ma vratiti ce se vecina starih clanova, dobro ne bas svi, jer znas ponekad ljudi izgube interes, zivot ih odvede na drugu stranu, neki novi prioriteti....evo recimo ja gradio novu kucu pod stare dane i jbg bilo dosta posla, pa kasnije okolis jer je plac dosta velik, pa posle toga novi boxovi za pse.....i ode vreme.
A sada sa novim oblikom sajta, koji je btw ineresantriji od starog 100 godina i jos 1 dan.....
I Vladan se pojavio

Okuplja se stara ekipa :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back