Carrera vs Carrera

Potpis.
Ja sam nekad imao gledište da sličan,a jeftiniji sat može zamijeniti gral i nisam bio u pravu. Samom funkcijom ili dugotrajnošću može ali detaljima,izgledom, osjećajem- nema šanse.

Ako imaš, uzimaj što ti se sviđa, sa emocijama ne valja kalkulisati i razmišljati kao preprodavac ;)

Ja sam imao isti takav Hamilton samo sa srebrnim ciferom. Iako se radi o odličnom satu ipak ne liči da Carreru i ne verujem da bi je dostojno zamenio. Najviše mi smeta što je bar za 1mm deblji nego što bi mogao (i trebao biti). Ali ga svakako probaj (bilo ga je na KP berzi, čini mi se da je i MMario imao jednog), sam po sebi je vrlo upečatljiv sat!

Na kraju narucen sat sa amazona, i to ni jedan od navedenih u temi :) Dok sam razgledao hamiltone, najvise mi se dopao x-patrol. Vrlo lep dizajn, doradjen eta 7750 koji sad nozi naziv H21, ima 60h rezervu snage i bolju preciznost. Sat se pojavljuje u novom die hard filmu. Kad se jos uzme u obzir cena, ovaj mi je izasao kao jasan pobednik.
reloj-hamilton-khaki-automatic-x-patrol-sapphire-h-76556131-4972-MLA3966794741_032013-F.jpg

Last edited:
Mene malo podseca na navitimer, a siguran sam da je dosta proizvodjaca kopiralo taj stil u svojim modelima. Ronilacke satove bas izbegavam zbog toga sto toliko svi lice jedan na drugog da na kraju svi izgledaju kao plagijati ako ne kupis sub. Slazem se da nema smisla porediti sat od $1k i $3k. Koliko ce me ova kupovina drzati, vreme ce pokazati.

Konacno je stigao, posle 2 i po meseca nevidjenih peripetija. Narucen pa prodavac odustao. Narucen drugi, pa stigao kasno, a drugar se vec vratio u srbiju. Dobio sam na kraju verziju na gumenoj narukvici, al nema veze, samo nek je ziv i zdrav stigao konacno.
image.jpg

KLL - čestitke na odličnom Hamiju! I Liberty mu je "čučnuo" odlično, iako nisam očekivao na osnovu najave, pre nego što sam pogledao slike!
:congrats:

Hvala na cestitkama. Znam da zvuci otrcano, ali sat stvarno uzivo izgleda mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Jedna stvar koja me je iznenadila je koliko je tezak rotor, mogu da osetim kad se okrece, sto nisam primetio kod ostalih automatik satova koje sam nosio do sad.

Prelijepa kombinacija! :congrats:

Sto se peripetija kod same kupovine tice, koliko god da djeluju bolno, jednom kad je sve gotovo, ovakvim nam iskustvom sat samo jos vise priraste srcu. Barem je kod mene ovo bio slucaj.

Back