Re: Sat Citizen Nighthawk - sve verzije
Još jedno pitanje u vezi sa satom, da li i kod ostalih vlasnika ovog sata pilotski prsten pri okretanju, i pomeranju sata levo desno malo seta? Da pojasnim, primetio sam, pošto sam metalnu narukvicu zamenio kožnom jer je zimi prijatnija za nošenjem da pri pomeranju, da ne kazem drmusanju sata, nesto cakce (naravno ne sekundara, vec kao da nesto u njemu lupka), i kad sam se zagledao u sat primetio sam da se prsten za pola mm pomeri ka toj strani na koju sat okrenem, kao da nije u potpunosti fiksiran, zategnut, vec ima malo lufta...to nije naravno nista da sad prsten spadne, ili se pomeri pola centimetra da se moze lako uociti. A takodje pri okretanju kad se okrece u jednu stranu, prsten se malo izdigne,a kad ga okrecem na suprotnu stranu, malo se spusti, kao da ima lufta, klizi po pola mm... pri normalnom nosenju i okretanju se ne primecuje, vec kad se malo bolje zagleda u sat....
Izvinjavam se clanovima ako sam dosadan, al ne volim da nov sat ima neki defekt ili slicno, pa me zanimaju vasa iskustva?