Citizen Nighthawk satovi - sve verzije

a ti im ponudi jos nizu cenu.
Nisam razumeo sta si ovde hteo da kazes? Kako mislis da im ponudi nizu cenu?

Ja hocu da kupim jedan od gore pomenutih satova...brine me sto sto se crni sat ogrebe, tj naruvica, na ovom drugom se to ne primecuje...ne znam ni sam...

Last edited:
Nisam razumeo sta si ovde hteo da kazes? Kako mislis da im ponudi nizu cenu?

Ja hocu da kupim jedan od gore pomenutih satova...brine me sto sto se crni sat ogrebe, tj naruvica, na ovom drugom se to ne primecuje...ne znam ni sam...

Lepo, ako SENSE ceni sat 26000 dinara a ti im posalji mail: ZA OVAJ SAT MOGU DA PLATIM 23500 DINARA AKO VAM ODGOVARA POSALJITE NA OVU ADRESU.............

Ja sam tako kupio sat sa cenom koja je bila niza nego na akciji, imas pod temom

http://www.svetsatova.com/forum/f68/seiko-srp157-7503.html

Opa bato, super! Nisam znao da prodavnici mozes da "nudis cenu" :) Kako si ih kontaktirao? Isao na kontakt pa tako napisao poruku? Ili si isao kroz proceduru kupovine zeljenog sata pa tamo napisao poruku u polju za napomenu pri kupovini?

Mozda si samo imao srece u smislu da im je ostalo par komada pa im je bilo u interesu da prodaju itd. Ono sto znam je da cu i ja da probam :)

Hvala ti na sugestiji, videcemo sta ce da ispadne.

P.S. Kakav je tvoj utisak o crnoj PVD narukvici?

Meni je to sve OK. Kao sto sam negde napisao, uzivacu u svom izboru sata, sve se grebe i celicne i PVD, sve ima svoju draz i novo i polovno. Koji god sat da kupis bices ushicen neko vreme (duze ili krace), tragaces za novim a stari ces mozda prodati a mozda ne...uglavnom meni PVD ok...

Bas to :) Bice da si ti imao srece sa modelom koji si kupio. Ne moze na svaki sat popust, sto mu dodje i logicno.

Uzecu crni Nighthawk i resicu dilemu koja traje mesec dana. Kad se izgrebe narukvica, ili cu uzeti novu PVD ili koznu...

Obisao ja za vikend bomar, i nemaju 7010-59E. Nego verziju sa radio kontrolom, i kosta nekih 47k. Gledao i nije mi to to, jednostavno mi se ne svidja! A na ino sajtovima ga nema nigdje, ocigledno je sense ostao jedini izbor ko zeli da pribavi ovaj sat.

E da i rekli su za Nighthawk da je to stari sat i da ga ne nabavljaju i da ga nece vise ni nabavljati.

Last edited:
Ja sam u subotu svraćao do Bomara u Nišu.
Rekoše mi da nov kontigent satova još nije stigao, zbog nekih problema na carini, i da bi do prodavnica trebao da stigne tokom ove nedelje.
Za nighthawk nisu sigurni da li stiže ili ne, ali rekoše da imaju ogromnu potražnju i interesovanje za stari model.

U Bomaru neće nabavljati stariji model Nighhawk-a,jedina opcija je Sense ,ja sam ga skoro tamo kupio.Crni sa belim prstenom i kožom,prelep je. DSC_0153.jpg

mikiminca, ne znam kako sam propustio, ali sat je odlican:thumbup:
Stvarno izgleda dobro sa tim belim prstenom.
Kad budes imao vremena, postavi jos slika.

Back