Citizen Nighthawk satovi - sve verzije

Hvala na dobrodoslici i cestitkama.

Prvi utisci o NightHawk-u su odlicni. Po mom skromnom misljenju veoma dobar odnos cena/kvalitet, plus naravno
sto mi se ovaj model najvise svideo. Malo masivniji i sat i narukvica, ali lepo lezi na ruci ...
Za ovih 6 dana, ni sekunda odstupanja. :)

Citizen nighthawk sada vec poprima legendarne razmere po prodaji.Radim u prodavnici satova na St. Thomasu kada je sezona mogu reci da je to mesto gde su veoma povoljni satovi a i izbor je neverovatan.Vec par sezona radim tamo prodao sam nebrojan broj satova ponajvise citizen dosta satova sam donosio i prodavao prijateljima a i ljudima koji su bili zainteresovani za kupovinu dobrih satova koji se ne mogu naci kod nas. [Izbrisana reklama] Naravno i tu sam da pomognem i odgovorim na pitanje svima kojima treba pomoc ili savet oko citizen satva.

Last edited by a moderator:
Nema šta, Nighthawk je brend za sebe, skoro kao i G-Shock.
Mada moram da kažem da je ovaj sivi model na drugoj slici poprilično ružan, čak toliko da sam pomislio da je neka kopija u pitanju. :thumbdn:

Ukusi su razliciti i meni je drugi vise elegantniji ali je i dalje sportski.
Evo i novih modela
[h=2]AT4110-55E[/h]

[h=2]AT4117-56H[/h]
Pitanje je hoce li dostici popularnost starijih modela ali lepo je videti ih sa safirnim kristalom i sa radio kontolisanim vremenom ovi se modeli prave samo za americko trziste i cena im je nesto ispod 400 $ sto nije lose.

. ...ni meni se sve kasnije varijacije na temu Nighthawk ne dopadaju. Možda zato što je ta prva serija ostavila na mene baš jak utisak originalnosti.

Posle ne znam koliko tacno (2-3 meseca mislim) odlucio sam se i uzeo Nighthawk.Utisci su vise nego odlicni,prezadovoljan sam satom,a otisao sam samo da probam jer sam bio ubedjen da to meni nece odgovarati.Ono sto mene zanima,jeste kako se podesava vreme i datum.Posto sam se pravio pametan dok mi je covek objasnjavo,nisam ga pazljivo slusao.:banghead:Posle nekih 15tak minuta "punjenja" se pokrenula sekundara i sat radi..ali mi preskace po 2 sekunde.Zanima me kakako se to podesava ili treba da sacekam vreme dok se napuni,"stabilizuje" sat.Cekam i uputstvo da mi stigne,a ne bih nesto da zeznem u medjuvremenu.Hvalaaa.

Citizen BJ7019-54E

Pozdrav svima!
Potrebna mi je mala pomoć...Drugar me je zamolio da mu se raspitam gde se po najpovoljnijoj ceni može pronaći pomenuti model sata(bilo kod nas, bilo u inostranstvu),a pošto znate da sa slab po pitanju ovog stila-siguran sam da sam na pravom mestu. Evo i slike modela:
BJ7019-54E.jpg

HVALA UNAPRED SVIMA !

Pozdrav svim Citizencima. Prvi put sam na forumu , pa reko aj da i ja podeljim misljenje-iskustva. Vlasnik sam Citizen Nighthawk jos od 2009 god. Model koji posedujem mislim da je namenjen za Americko trziste. O satu, pa nemam reci, bruka kolko je sat dobar. Za ovih 6 godina upotrebe radi koj Zmaj. Ima tu i tamo neka ogrebotina, ali nista strasno. Sto se tice crne boje, pa nije da se skida bas tako lako, ali ima i toga. Evo par slika.
IMG_20150711_111428.jpgIMG_20150711_111517.jpgIMG_20150711_111547.jpgIMG_20150711_111837.jpg

Gledam malo online i vidim da je Nighthawk ponovo aktuelan tj. pojavio se na svim većim prodavnicama i ebay-u po ceni od oko $200-$230. Osim što ga odjednom ima u većim zalihama, interesantno mi je da se pojavila verzija sa milaneze (mesh) narukvicom BJ7008-51E.

Da li su ovo neke novije serije klasičnog Nighthawka ili su u pitanju zalihe satova starih od 10+ godina?

Back