Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-28E

Re: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-36E

Pozdrav svima!
Moj jubilarni prvi post. :)
Gledao sam ovaj sat, ali sam razmisljao da narucim preko neta. Problem je sto na raznim sajtovima cene variraju i do 100-200e.
Da li neko ima savet? Mozda je ipak sigurnije uzeti ovde u prodavnici...
Hvala unapred.

Uvek je sigurnije kupiti u prodavnici. A i imas obezbedjen servis. Sto se tice interneta tu garanciju i servis mozes da ostvaris obicno samo putem tog sajta.

E tolarbo, odakle ti vadiš te informacije? :) Mislim, nisi baš uvek u pravu. :)

Pozdrav

Hvala na odgovoru.
Procitao sam onaj deo foruma gde je online kupovina detaljno objasnjena, i definitivno su stvari dosta jasnije. Sad je samo pitanje kad se odlucim za konkretan Citizen eco model, kolika je razlika u ceni (domaci shop Vs. online), pa cu videti...

Dosta sam gledao, razmisljao...
Nekako naginjem ka domacim radnjama. :proud:
Jos ako bi mi neko pomogao i rekao da li postoji razlika izmedju npr. O Clock Time i Bomar-a? Vidim da razlika u ceni i nije velika. Da li na nesta drugo da obratim paznju?

Samo da se pohvalim svima da sam od danas ponosni vlasnik AS4020-28e modela.
Naime, preko nekih clanova, interesovao sam se gde mogu da nadjem sat, ali me je supruga danas iznenadila, jer kad sam dosao sa posla, na stolu me je cekao SAT! (dobila nagradu na poslu i pravac BOMAR-mozete zamisliti moje odusevljenje).
Mislim da sam je vise izljubio nego za vencanje!!!

Svim forumasima zelim ponajvise zdravlja u Novoj 2011. godini, i sto vise satova da kupe da imaju u svojoj kolekciji!!!

Joj kako je lep!:top::aetsch::top:

bozicko - svaka cast i na satu i na zeni!

Tvoj post ce predstavljati obaveznu literaturu za moju lepsu polovinu (zlonamernici bi rekli lepsu trecinu ;))

Prvo, svima Srecna Nova Godina!
Drugo, ja sam se castio ovim satom, i mogu vam reci da su prvi utisci fenomenalni.
I naravno, jedno pitanje. Uzeo sam ga sa koznom narukvicom, a zanima me da li kod nas moze da se nabavi i celicna, ili mora da se narucuje preko neta?

@bozicko - cestitam i ja, a zenu da cuvas 'ko zenicu oka svoga', stono kaze pesnik! :)

@mikib78 & bozicko - dajte, ljudi, neke slike! :)

Evo jedna slika na brzaka. Dok ne budem imao inspiraciju za nesta vise. :)

Attachments

• IMAG0068_1.jpg
    IMAG0068_1.jpg
    183.3 KB · Views: 321

@mikib78 kod ovlašćenog distributera ćeš naći i narukvicu za sat ali mislim da je fenomenalan sa kožnim postojećim kaišom!

Čestitam na satu, odličan je, moja tiha patnja! :D

@ mikb78 , bozicko:

Cestitam na satu obojici i zelim vam dobrodoslicu u "Citizen Owners Club" :)
Bozicko, zeni da uzvratis istom merom minimum :) i cuvaj to zlato :)

@ mikb78 , bozicko:

Cestitam na satu obojici i zelim vam dobrodoslicu u "Citizen Owners Club" :)
Bozicko, zeni da uzvratis istom merom minimum :) i cuvaj to zlato :)

Spremam joj odgovor vrlo skoro u vidu Longines Presence damski model...

Ni manje ni vise nego Longines :) svaka cast! ;)

Btw. popricah sa vise kolega sa foruma koji poseduju ovaj sat (Citizen mislim) i svi me pitaju isto. Da li sekundara pada tacno na podeok ili malo ispred njega? Kod mene a i kod par clanova i vlasnika situacija je ista. Ne pada tacno na podeo vec malo ispred, recimo na 1/5 do sledece sekunde. To nekoga ume da nervira a neko ne obraca paznju na to a pitanje je da li je moguce podesiti to , i da li je to nesto sto se odradi brzo i lako ili ne?

lep sat, nema šta. a tek iluminacija.:adore: ima li neko posebno ime?
nego, kako se koristi "računar"? na skalama ima baš dosta podeoka.:blink:

Za sve one korisnike ovog sata koje nervira ne poklapanje sekundare sa podeocima ove odgovora koji sam dobio od zvanicnog distributera za Srbiju>

Poštovani,

Zahvaljujemo se na poruci i čestitamo na izboru modela. AS4020-28E je sat izuzetnih karakteristika i najprodavaniji CITIZEN model u Srbiji sa kojim do sada nismo imali posla u servisu. Vi ste prvi koji ste nam se obratili, a time nas više čudi konstatacija da još jedan vlasnik ovog sata ima isti problem. Kretanje skazaljke za sekunde uslovljeno je impulsima mehanizma. Sinhronizacija skazaljke sa podeocima brojčanika može se doterati štelovanjem sata u servisu.

Molimo Vas da sat sa pripadajućim prilozima (garancijom i fiskalnim računom) prosledite u naš servis. Nakon pregleda sata kontaktiraćemo Vas, obavestiti o nalazima servisa i načinu rešavanja problema. Sat možete poslati direktno pouzećem u naš servis ili ga dostaviti u Vama najbližu BOMAR prodavnicu.

Stojimo Vam na raspolaganju za svako dalje pitanje i konsultaciju.

Korektan odgovor, mada i ja mogu da kažem da se to Citizenu ne dešava često. Uglavnom je to odrađeno apsolutno perfektno. Nadam se da će ti brzo rešiti probem.

Pozdrav.

Back