Mogu ti reci da je stvarno sjajan, neverovatno mi se svidja i to bas sve, od cifera, preko korone do odlicno dijazniranih drukera. Sat je put pogodak :thumbsup: i zelim da te u zdravlju dugo godina sluzi.Evo i mog novog Citizena, namenjenog za trziste Amerike i Velike Britanije.
STvarno je sjajaaaaan!!!
View attachment 22823
misamocca - pogledaj malo vise po forumu, ima nas bas zagrizenih "Hamiltonovaca" ovde. Inace - ja sam imao Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph H32616153, dosta slican modelu koji tebe interesuje. Radi se o odlicnom satu, kome po mom misljenju nedostaje samo AR premaz da bude idealan. Ovog Hamija sam prodao (ostao mi je samo jos jedan u kolekcijiInace, sledeca meta je Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph H32606855. Sta mislis o njemu? Nadam se da cu ga imati kod sebe kroz nekih mesec dana... Inace, na ovom forumu nema bas previse tema/postova za Hamiltone.
da ja ga nekako nabodem da ga doteram ali opet mi uvek nekako na nivou od 24 sata kasni 2 ili 3 minutaKako mislis kasni stalno par minuta? Hoces da kazes da ga ti doteras i on posle odredjenog vremena pocne da kasni par minuta ili jednostavno sat kasni non stop jer ga nisi ni doteravao ide par minuta kasnije za satom na "Dnevniku" npr...