Da li biste se vratili u osamdesete?

Eh, ako ti se toliko sviđa, evo još:

[video]http://www.mojnet.com/video-zastava-101-reklama/9f6812fc4c1baae25d6a[/video]

Ima problema sa poslednjim linkom, pa bi trebalo kliknuti direktno: ZASTAVA 101 reklama.

Mislim da je GOLF 2 obelezio 80-te.Ko ga je imao bio je KRALJ.Ja i danas vozim dvojku td iz 89 radi extra za matorca(preko 300 hiljada km).Ko prodaje karte za povratak u 80-te?
Kad mi kažeš Golf 2, odmah pomislim na svinjske polutke i gajbice voća iz rodnog sela :lol: Pravi narodni auto, ujak je imao ovo 175_2_TAS_tvornica_automobila_sarajevo.jpg,neudoban i trom ali zato ne staje ....Mi smo se krajem osamdesetih sa tugom oprostili od Lajke, i kupili Mazdu 323....sjajan auto, koji smo izgubili nesrećnim slučajem. Kum je imao jednu dugo, nije Mazda, nego Mazga :thumbup:

Ja obožavam kola iz tog vremena, a i ćale je uživao u tome, sve dok nismo počeli da pravimo kuću...

...vozio se popularni "reponja" , koji smo prodali `81 (isto beli, samo sa teget krovom) ...

1seesp.jpg

...da bi se posle njega uzeo Ford Capri Mk1 (indentičan sa slike, čak i boja) ...

3.jpg

...koji je prodat `85te zbog ulaganja u kuću, a uzet "Fića" crveni. E taj je večito smrdeo na zagorelo mleko u toku vožnje (grejanje) ...

Fića.jpeg.jpg

...taj se vozio neko kratko vreme (mislim jednu godinu) , da bi posle toga ćale otišao u taxi sa popularnom "minikom" (naravno, bez ovakvih felni) . To je što se tiče 80ih ...

27628240076tk6.jpg

VW Buba je, inače, moj prvi auto , koji sam vozio 5 godina i ljuto se kajem što sam je prodao ! Sjajan auto ! :thumbup:

I sada mi je na kanalu Ford iz zlatnih osamdesetih (`81 god) , sa kojim sam uspešno prešao blizu 3000km za odmor prošle godine. Već sam postavljao slike. Kako reče bata-Nele, sjajan auto iz tog vremena, koji prkosi istim !

Evo mog lepotana, koji je "preplovio" put do Lefkade i tamo prešao skoro 800km peglajući celo ostrvo i uz duž i popreko. Naravno, prošao je kroz moje ruke pre puta. Plaža koja se vidi iza (na većoj slici) je čuvena "Porto Katsiki " na Lefkadi, a slike su naravno moje ...:thumbup:

2jz3ts.jpg

P8300064.jpg P8300065.jpg

Last edited:
Ovako je izgledala moja garderoba krajem 80-tih 80a.jpeg80b.jpeg80c.jpeg80d.jpeg a kada sam nabavio kaubojke(cizme), ej BAJA....

Svi znamo kpliko je filim "Ko to tamo peva?" kultno ostvarenje 80-ih,ali ne znam koliko je poznata stvar,da se na americkoj filmskoj akademiji koristi i kao nastavno sredstvo,kada se polaznicima objasnjava kako se snima u malom prostoru. Negde davno sam to procitao.

Teksas jakna, farmerke i kaubojke. U tome sam 1981 u novembru izašao iz vojske u Dugom Selu....

1.jpgDSCI0856.jpgDSCI0857.jpgDSCI0858.jpgDSCI0859.jpg

Jakna i farmerke su neznano kad "otišle". ali kaubojke su još tu, čak su nošene prošle godine na jednoj svadbi....

Evo jos malo ''keca''::D (baguje forum kad hocu da ubacim fotke sa url-a, morao sam da ih kopi-pejst)

kragujevac-kulimand%25C5%25BEaro1.jpg

zastava101safarihz4.jpg

78586.jpg

Attachments

• zastava101safarihz4.jpg
    zastava101safarihz4.jpg
    229.3 KB · Views: 227
izmedu ostalih stvari ovo je obelezilo moje detinjstvo u zimskim periodu:

simod_akiak_3.JPG

ni blato ni sneg nije predstavljalo prepreku za nas klince!

leti, jugoplastika sandale i startas patike:

jugo-sandale.jpgstarstas.jpg

those were the days :)

E,da.
Sa ogromnim zadovoljstvom Vas obaveštavam da Strartas patike mogu ponovo da se kupe u Beogradu,što sam ja (pre dva meseca) i učinio.Kvalitet je kao nekada-dobar. :)

Ha,ha,pa da, gotovo da nema deteta koje nije vucaralo ove gumene cizme i jugoplastikine sandale :-D
Bilo je tih sandala u raznim bojama, ali sam ja preferirao otvorene prste pa mislim da sam imao samo jedan par ili tako nesto. Imao sam kozne bele startas patike. :-D

/\ sestra zute sa zatvorenim prstima, a ja plave sa otvorenim. :D

i ako nam se posreći, ostanemo čak 2 smene u Buljaricama. :)))

Back