Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Sat je slat rođacima po svetu za koje se očekivalo da će brzo doći u Beograd... Priča liči pomalo na onog glinenog patuljka iz "Amelije Pulen" koji je obišao ceo svet i svuda se sliako :D.

Vladas, been there, iako baš ne TOLIKO dugo...agonija je...i čika Murphy u punoj formi u takvim slučajevima.
Trenutno sam u sličnoj situaciji s Lew & Hueyem, iako taj još i nije gotov. Jednu priliku za isporuku sam već prokockao. Druga je oko bozicnih praznika. Držim fige za Hamija i držite fige ;)
P.S. zma...Pan-Europ je BOMBA!!

Last edited:
To je oko 300 evra?
Na prvu-čini mi se malo mnogo .
Naravno,zavisi i koje je kućište,kakvo je staklo,cifer....

Na njuskalu je sat pod unitas swiss flieger sat je izgledom ok ali marke nema lik kaze da je kuciste novo a nehanizam star ok

To je oko 300 evra?
Na prvu-čini mi se malo mnogo .
Naravno,zavisi i koje je kućište,kakvo je staklo,cifer....

Moze se upisati ine sata u trazilicu i odmah ce bit slike sata.

Last edited by a moderator:
A zasto ti sebi ne kupis 6497 mehanizam u nekom djepnom satu, isto takvo kuciste, cifer i kazaljke iz Kine i ustedis preko soma kuna?

anpi ti lepo kaze, ja sam imao iskustvo sa takvim radom i prezadovoljan sam! Pogledaj moj post.

Tek i januaru,mrzim to čekanje
I pitanje za "Ruse";) kakav je ovo mehanizam??

zma- to je po meni najlepši Hamilton. Jedva čekam slike

Attachments

• uploadfromtaptalk1415857483934.jpg
    uploadfromtaptalk1415857483934.jpg
    265.4 KB · Views: 157
Last edited by a moderator:
Milane, evo da ja probam da pomognem, jer sam prosle godine lovio jedan Aviator sa ovim mehanizmom.

Uglavnom, po radi se o relativno novijem mehanizmu, nekoj vrsti nove verzije starog "24 hours" kalibra 2614, popularne "Арктика" serije.

Kako god, mehanizam je pouzdan, a i sat odlicno izgleda! :congrats:

Last edited:
K O N A Č N O O O O!
Posle mnogo čekanja i briga, stigao je "My precious", Hamilton Khaki Conservation GMT:
WP_20141116_001.jpg WP_20141116_002.jpgWP_20141116_003.jpg

Back