Pridružujem se čestitkama. Sigurno je novogodišnji poklon od supruge. Svatila je da neće nista postići dok te drži u apstinenciji HA,HA... Dami je samo znati čime si je uspio ubjediti! Salu na stranu, jedva cekam da vidim kako tu stoji na ruci.
Da da, porez u Nemackoj je 19%, a prilikom povracaja poreza postoje neki troskovi. Ne secam se koliko, ali mislim da se na kraju dobije negde oko 16,5%. ovo je slucaj kada vam na aerodrumu vrse povracaj novca.
Samo da se pohvalim da sam kupio svoj dugo očekivani Damasko DA47 Black i mogu da kažem da sam PREZADOVOLJAN!!! :dance3:
Sat izgleda bolje nego što sam i očekivao, a očekivao sam puno.
Od kada sam se vratio sam puta nisam stigao da ga uslikam po danu i da napišem prve utiske, pa sam sada brzinski napravio dve fotografije da ne ostajem dužan.
Kompletan test i bolje fotografije, kada mi se malo saberu utisci i pripremim relevantne informacije.
E Vlado, loše ti nešto ove slike, sve je mutno i ne vidi se taj Damasko kako treba... nič to ne valja. Moraću ja to uživo da pogledam, zajedno sa onim Milanovim Seikom.
Bas i ja razmisljam - rekao si 21.1. i bas sam hteo da pitam gde je Damasko ?
Vala - svaka cast! Znam koliko si ga hteo... Valjda ce sad onaj Temption malo da se odmori .
[OT]
BTW dragone - kad ce onaj tvoj tajanstveni Seiko koji isto ocekujemo u januaru?
[/OT]
Cestitke i od mene kolega Definitivno Damasko tebi najbolje stoji. I u pravu si bio za beli cifer, bas me interesuje kakva mu je luminacija, a verujem da je odlicna.. Hajde uzivaj i cekamo detaljan opis!
Pridružujem se čestitkama. Ma sigrno nisi pogriješio sa izborom Damaska, a i ta kombinacija bjelo-crnog je neobična i zanimljiva, jer bijelo zbog preglednog brojčanika dolazi do posebnog izražaja. Neka ti dugo služi
Moram priznati da na slikama izgleda odlicno nazalost nisam nikad imao prilike da vidimi ni jedan Damasko sat tako da mogu samo da verujem u ono sto sam imao prilike da procitam o njima.
Nadam se da ce uskoro ulediti jedan test sa obiljem fotografija.
Cestitam.
Hvala ljudi još jednom, zaista sam prezadovoljan. Jedini problem je što uveče osvetli celu sobu pa žena ne može da spava
Inače danas prilikom izlaska iz automobila sam ga poprilično mlatnuo o sam ćošak vrata i epilog priče je.....
...
..
.
da sam oštetio vrata i da ću morati u servis :lol:
Naravno šalim se za vrata, a što se tiče Damaska ne brinite za njega