sin.er New member Aug 4, 2015 #101 zombie thread... but hbga...nekoliko komada koji su mi prošli kroz ruke:
sin.er New member Aug 4, 2015 #102 Ima ih jos,moram slike iskopati. I dolazi mi jos jedan automatic sa facetiranim staklom. I imam jos jedan na servisu. Ogroman,42 kuciste,full celik.
Ima ih jos,moram slike iskopati. I dolazi mi jos jedan automatic sa facetiranim staklom. I imam jos jedan na servisu. Ogroman,42 kuciste,full celik.
skydrummer New member Aug 4, 2015 #103 Lepi satovi, posebno mi se svidja Sport Mustang. Da li je kuciste od celika?
Saint01 New member Feb 5, 2016 #106 Evo da osvezim temu... dedin sat koji je "krivac" za moju zaludjenost ovim masinama. Pre par dana sam ga stavio na retro bund i on sada izgleda ovako Attachments uploadfromtaptalk1454708166956.jpg 63.3 KB · Views: 314 uploadfromtaptalk1454708182687.jpg 86.5 KB · Views: 234
Evo da osvezim temu... dedin sat koji je "krivac" za moju zaludjenost ovim masinama. Pre par dana sam ga stavio na retro bund i on sada izgleda ovako
P Petar Angelevski New member Jul 27, 2016 #107 Evo i nesto od mojoj koleciju darwila koji sam skupio za skoro jednu godinu!
VLADAN P Super Moderator Staff member Jul 27, 2016 #108 Petre,dobrodošao! Lep broj satova za kratko vreme :thumbup: Ako želiš možeš svoje satove detaljnije predstaviti otvaranjem teme ovde- Galerije satova članova foruma
Petre,dobrodošao! Lep broj satova za kratko vreme :thumbup: Ako želiš možeš svoje satove detaljnije predstaviti otvaranjem teme ovde- Galerije satova članova foruma
Dukin New member Jul 27, 2016 #109 Au Petre, za godinu dana si skupio 32 sata (ako sam dobro prebrojao), svaka čast. da li bi podijelio s nama način skupljanja? Pozdrav i dobrodošlica!
Au Petre, za godinu dana si skupio 32 sata (ako sam dobro prebrojao), svaka čast. da li bi podijelio s nama način skupljanja? Pozdrav i dobrodošlica!
sin.er New member Aug 22, 2016 #110 Au....zabrijao si druže. Lijepi komadi. Par mojih koje sam iskopao iz moba Poslano sa mog NOA_H44 koristeći Tapatalk
Au....zabrijao si druže. Lijepi komadi. Par mojih koje sam iskopao iz moba Poslano sa mog NOA_H44 koristeći Tapatalk
taunus Well-known member Aug 22, 2016 #113 :adore: Svaka cast @sin.er!Seti nas se kad bude sredjen automatic diver.
sin.er New member Aug 22, 2016 #114 Bit ce ovaj tjedan. Oko njega ce biti posla,trenutno je rastavljen. Umalo sam kupio na bayu razvaljeni Cauny sa istim kućištem samo da ga kanibaliziram za bezel za automatik ali mu je cijena otišla malo...previše . Samo jos slika nahtkazla. Žena misli da nisam normalan : A i kolege sa PS-a...kad ti frikovi za satove kažu "ok,nisi normalan". Poslano sa mog NOA_H44 koristeći Tapatalk Last edited by a moderator: Aug 22, 2016
Bit ce ovaj tjedan. Oko njega ce biti posla,trenutno je rastavljen. Umalo sam kupio na bayu razvaljeni Cauny sa istim kućištem samo da ga kanibaliziram za bezel za automatik ali mu je cijena otišla malo...previše . Samo jos slika nahtkazla. Žena misli da nisam normalan : A i kolege sa PS-a...kad ti frikovi za satove kažu "ok,nisi normalan". Poslano sa mog NOA_H44 koristeći Tapatalk
sin.er New member Aug 30, 2016 #115 stigao sa servisa... ETA 2452, počišćen kolko je išlo, bezel ima skinut krom na rubovima, reluman (šlampavo...)... zanimljivo da bezel ima insert od akrila (ili štogod, prozirno je) i brojevi su lumani, svjetle u mraku. 37 mm, 40 sa lunetom, 19 mm lugovi stiže 19 mm tropic remen, tako da ga upotpunim.
stigao sa servisa... ETA 2452, počišćen kolko je išlo, bezel ima skinut krom na rubovima, reluman (šlampavo...)... zanimljivo da bezel ima insert od akrila (ili štogod, prozirno je) i brojevi su lumani, svjetle u mraku. 37 mm, 40 sa lunetom, 19 mm lugovi stiže 19 mm tropic remen, tako da ga upotpunim.
arch_m New member Sep 23, 2016 #118 Sin.er prekucao Darwile! :congrats::congrats::congrats:Satovi u prelijepi, 'alal vjera!
sin.er New member Sep 23, 2016 #119 Thnx. Sad sam postao razmažen pa samo rijetke ganjam. gruße,Senad