SanelMNE New member Feb 28, 2013 #22 Meni se desava cesto da ne mogu da se odlucim koji sat da nosim jer mi se svaki svidja :banghead:
GIvan New member Feb 28, 2013 #23 Shmizla said: OFF Jao... more... sunce, plaža... LIKE! Click to expand... Nije OFF, nego UF (OOF)!
Jovan HN II New member Feb 28, 2013 #24 E,to,to.Jos da se krajem februara pojavim na plazi u kupacim gacama koje po boji odgovaraju ciferu sata pa da mi konacno udare pecat na onaj zuti karton u odjeljenju za mentalnu higijenu lokalne zdravstvene ustanove.
E,to,to.Jos da se krajem februara pojavim na plazi u kupacim gacama koje po boji odgovaraju ciferu sata pa da mi konacno udare pecat na onaj zuti karton u odjeljenju za mentalnu higijenu lokalne zdravstvene ustanove.
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 28, 2013 #26 Jovan HN II said: pa da mi konacno udare pecat na onaj zuti karton u odjeljenju za mentalnu higijenu lokalne zdravstvene ustanove. Click to expand... Znaš i boju kartona !? :blink:
Jovan HN II said: pa da mi konacno udare pecat na onaj zuti karton u odjeljenju za mentalnu higijenu lokalne zdravstvene ustanove. Click to expand... Znaš i boju kartona !? :blink:
GIvan New member Mar 1, 2013 #27 VLADAN P said: Znaš i boju kartona !? :blink: Click to expand... ...mora da ima zutog monstera...
Jovan HN II New member Mar 2, 2013 #28 VLADAN P said: Znaš i boju kartona !? :blink: Click to expand... Nagledao sam ih se u poslu do sada pa znam a i nije da sam i sam daleko od jednog, professional hazard I guess... Last edited: Mar 2, 2013
VLADAN P said: Znaš i boju kartona !? :blink: Click to expand... Nagledao sam ih se u poslu do sada pa znam a i nije da sam i sam daleko od jednog, professional hazard I guess...