ETA, pa Ronda, pa Seiko.
Dugovječnost- isti poredak.
Pouzdanost- isti poredak, s tim što se ovo mora malo uslovno shvatiti jer niko ne garantuje da se Eta neće pokvariti prije Ronde ili Seika.
Tu se čovjek,kao i u bilo čemu drugom, mora i na sreću osloniti.
Hvala HADZI, :yes4: Koji bi ti najradije izabrao, a da pritom zanemarimo ostale delove jednog sata, sada samo o mehanizmu??
I ja bi ih poredjao tim redosledom, te mehanizme. Jedino sto bih dodao je da sat ne cini samo mehanizam, tako da ako nema sve ostalo kako bi trebalo, dzaba dobar mehanizam.
Bezbi, znam da pitanje nije upuceno meni, ali kako mislis da se mehanika poredja po tim kriterijumima, koji konkretno mehanizmi?
da , da, RUS, naravno i to ide u konacnu ocenu i stvar je ukusa. Interesovalo me samo o kvalitetu ovih mehanizama... ostalo je na meni u zavisnosti sta mi se bude svidelo i sta budem nasao.
RUS, s obzirom na satove u koje se ugradjuje ova ETA i recimo ova RONDA , mislim recimo na jednu CERTINU
DS Podium Big Size - Chronograph | Certina i recimo Jedan CANDINO sa Rondom 5040D
Men's Candino Swiss Chronograph Watch (C4429/5) - WATCH SHOP.com� , gledajuci odnos cena/kvalitet ova dva sata, koji bi licno odabrao????

HADZI, isto pitanje i za tebe????
eh da,,, posto su ova dva sata koja mi se svidjaju veeooma slicnog izgleda, skoro pa isti, ne znam sta vi bi rekli ali ja sam ovako na netu gledao i gledao i meni su oni veoma slicni, donekle skoro isti, opet se svodi na taj kvalitet mehanizama ali opet ne zanemarujuci i cenu izmedju ova dva modela, za sta biste se odlucili i sa kojim obrazlozenjem??? HVALA !!