VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 16, 2012 #2 Želim ti da što pre bude potrebe za postavljanjem novih slika
Clarissa New member Jan 16, 2012 #3 Otvorio si temu, a zna se šta posle toga sledi - kolekcija. Nadam se da će ubrzo doći drugi, za njim i treći... Kažu da to tako počinje .
Otvorio si temu, a zna se šta posle toga sledi - kolekcija. Nadam se da će ubrzo doći drugi, za njim i treći... Kažu da to tako počinje .
milan zmaj New member Jan 16, 2012 #4 OFF Clarissa gde je tvoja kolekcija? Nije provokacija samo pitam !
Clarissa New member Jan 16, 2012 #6 milan zmaj said: OFF nije provokacija samo pitam ! Click to expand... OT Još uvek u prodavnicama, ali strpljivo čeka na mene .
milan zmaj said: OFF nije provokacija samo pitam ! Click to expand... OT Još uvek u prodavnicama, ali strpljivo čeka na mene .
D Dr Jekyll New member Jan 17, 2012 #7 Hvala svima i nadam se da će biti još dosta satova da imam pravu kolekciju i naravno para da ih kupim :yes4:
Hvala svima i nadam se da će biti još dosta satova da imam pravu kolekciju i naravno para da ih kupim :yes4:
D Dr Jekyll New member Mar 4, 2013 #8 Danas pazario još jedan Fossil , u pitanju je Black Chronograph Watch FS4532. Vrlo sam zadovoljan i ceo dan se igram sa njim. Jedino još da pročitam malo uputstvo pa da podešavam kazaljke :dance3: Evo dve slike za sada
Danas pazario još jedan Fossil , u pitanju je Black Chronograph Watch FS4532. Vrlo sam zadovoljan i ceo dan se igram sa njim. Jedino još da pročitam malo uputstvo pa da podešavam kazaljke :dance3: Evo dve slike za sada
Shmizla Administrator Staff member Mar 4, 2013 #10 Čestitke na kupovini i od mene. Jako lep model! U zdravlju ga nosio! Pozz!